#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sarı kart cezası ne oluyordu bu durumda?

Nonda için

Valla 12 maçta 100 golde atsa benim gözümde baroş ondan çok daha iyi futbolcudur ve Galatasarayda oynayacak düzeyde değil.Ve bende senin gibi değilim gerçek Galatasaraylıyım dün gece uyuyamadım,bugün...

Aydın için;

Aydından hiçbir şey olmaz verin bir anadolu takımına da onlarıda sabote etsin.Düşman bir kulüp yok mu verelim aydını?

Elano için;

Buca maçından sonra bile bu adamdan birşey bekleyenler polyannacılığı bıraksınlar artık.Görünen köy klavuz istemez.Elanodan birşey olmaz her maçta bizi eksik oynatıyor,oyuna bir katkısı yok hep eksik...

Leo Franco için;

Aynı hatayı iki kez aynı maçta yapan kaleciye iyi kaleci denmez.Mondragonu,taffareli,simoviçi gören bu taraftar Leoyu hayatta beğenmez her maçta en az üç yiyor, bir maçıda sen kurtar ne olur.

Gökhan Zan için;

Acaba bedava versek bonservisini alan çıkar mı?Beşiktaş boşuna mı bırakmış.Şimdi anladınız mı?Galatasaray stoperi toplara dan dun vurmamalı,oyunu iyi kurmalı.Güven vermeli.Ama Gökhanda hiçbiri yok.

Tobi için;

Oynayacaksan oyna yoksa düş yakamızdan sende.

Kewell için;

Versinler bonservisini eline göndersinler nereye gidiyorsa gitsin sene sonunda.Bu senede Linderoth gibi beleş alsın paraları.Yazık,biz bu kadar zengin miyiz?

Futbolcu bırakmadın takımda? :)

Futbolculara sallayarak kendinimi avutuyorsun anlamadım. Mesajlarının yarısı futbolculara atıp tutmak.

Şerif arkadaşımız ne yaptın sen :D

Semih, bir katkı da ben yapayım;

Ayhan artık Galatasarayda misyonunu bitirdi,bavulunu artık toplasın ve ister jübile yapsın,isterse bir anadolu takımına gitsin.Kendisi acaba maçlardan sonra maç kasetlerini izleyince kendi oyunundan utanıyormudur,yoksa bazı arkadaşların onu savunduğu gibi mazeretler mi arıyordur?

:)

Keita''Kariyer planımda tek gözümü kaybetmek yok''

Aslanım benim ne güzel konuşmuş be!

Buda benden olsun. Adnan Polat'ta gitti. :D

Bize Ali Şen,Aziz yıldırım gibi başkan lazım.Bu federasyon gidecek deyince gönderecek,bu hakem düdüğünü asacak deyince astıracak.Geçen seneki gibi ortaya çıkıp birşey yapmayacaksan çıkma.Bu işi yapamıyorsan bırak Galatasaray sahipsiz kalmasın.

Aga bu şerif fake mi acaba ne lan bu bi bana saymadığı kalmış?:o

Yıldızını sökerler şerif, bırak şark kurnazlığını!..

Geri
Üst Alt