#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Keita deplasmanlarda niye kötü oynuyor anlamıyorum.

vlcsnap-2010-03-17-00h12m12s30.jpg

çok saol renktaş :)

Uzakdan şut çekebiliyo adam geçiyo orta yapiyo maymun yapiyo futbol zekası süper defansa yardım ediyo

Böyle bu topçuyu getirmeye kalksak avrupadan minimum 25-30 isterler, gerçekten inanilmaz fiyata aldık bu herifi

Takımın tartışılmasız en iyisi, dünyada her takımda oynar Barca dahil. Artı inanılmaz sempatik biri, inşallah futbolu burda bırakır 2. hagimiz olur

Bu fazla değil işte . Yüksek olsa bizde işi olmaz zaten .

Bu fazla değil işte . Yüksek olsa bizde işi olmaz zaten .

Sizin gibi taraftarlar yüzünden zaten ileri gidemiyo bu ülkede futbol

Bizim takımda Riberyde oynadı, hagi de oynadı, şanlıurfaspor değil bu GALATASARAY

Ribery şu an dünyanin en pahalı 3. futbolcusu, eski başkanın mallıgı yüzünden gitti malesef.

Sizin gibi taraftarlar yüzünden zaten ileri gidemiyo bu ülkede futbol

Bizim takımda Riberyde oynadı, hagi de oynadı, şanlıurfaspor değil bu GALATASARAY

Ribery şu an dünyanin en pahalı 3. futbolcusu, eski başkanın mallıgı yüzünden gitti malesef.

Oyun zekası yüksek değil dedim . Keita ' nın yetenek olarak Ribery ' den eksiği yoktur .

O dediğimden bunu mu çıkardın şimdi :rolleyes:

Adamım benim Trabzon maçında şov yapacak yine..:)

Bence bu adamın oyun zekası da çok iyi. Bir çok pozisyonda görüyorum ben hep, bir çok maçlarda belli ediyor. Attığı bazı paslara bakıyorum yani oyun zekası olduğu hakkaten çok belli.

oyun zekası ortalarda bence tabi kötü değil topu aldımı.deli gibi eksenindeki adamlara zarar veriyor.

Attığı çalımları, golleri, pasları izledikçe izleyesi geliyo insanın.

futbol zekasıda yüksek. her yönüyle mükemmel bir oyuncu. Kara bela bu adam.

Futbol zekası için ne olması gerekiyor ki?? karşısındaki adamı rahat şekilde geçmesi oyun zekası ve tekniği olmuyor mu?? yoksa oyun zekasi için elano gibi akıllara zarar paslar mı vermesi gerekiyor??

Futbol zekası için ne olması gerekiyor ki?? karşısındaki adamı rahat şekilde geçmesi oyun zekası ve tekniği olmuyor mu?? yoksa oyun zekasi için elano gibi akıllara zarar paslar mı vermesi gerekiyor??

öyle zekice paslarda veriyo, bana göre keita takımda ardadan sonra futbol zekası en yüksek topçudur.

Ve istisnasız en yetenekli en faydalı adamdır şu an takımda.

Yatıp kalkıp sağ açığımız keita diye dua etmemiz lazım, eskiden arda sol açıkda çok dikkat çekiyodu, ama şimdi ondan daha yeteneklisi sağ açığa gelince yıldızlıgıda azaldı, umarım bunu sorun yapmaz arda.

Kewell ' dır oyun zekası en yüksek futbolcu bu takımda , ardından Elano gelir .

Böylesi Türkiyeye daha gelmedi. Bi daha da zor gelir. Koy Barcelonaya oynar. Bize riberyi bile unutturdu

Geri
Üst Alt