#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Keita bu takima fazla.. etrafindaki oyuncular Sarp, Topal, Elano ayak uyduramiyor Keita'ya rahatlatamiyorlar icinden biri düsünmezmi adami 3 kisi tutuyorlar ben gidip öne tehlike yaratayim diye.. Rijkaardin basin toplantisinda söyledigi sey futbol beyinle oynanir istedigin kadar kosabilirsin

Capaladi ama diger oyuncular ona ayak uyduramadilar.

bide artist artist yerlere düşmese

Gio ile takimin en iyisiydi . Kimse laf atmasin Keitaya....

Gene showunu yaptı. Ben topuzun ona vurduğunu görmedim ama kör oldum gibi yere yığıldı. Tamam belki stratejiktir ama bu kaçıncı ya. Kaliteli adam belki rijkaard ile anlaşamıyor. Tam olarak bilemiyorum. Ama sanki rijkaard ile aralarında nonda gittiğinden beridir bi sorun var.Seneye giderse üzülmem iyi paraya satmış oluruz. Aldığımızdan fazla paraya yani. Kalırsa da sevinirim daha iyi bir keita için.

Keita ligin bana göre en yetenekli oyuncusu . Ama o günkü psikolojisine göre oyunu da değişiyor gibime geliyor. Bigün bakıyorum bu adamı koy realde sırıtmaz diyorum ertesi gün aynı adam ama bişey yok .O da maçlara kafa olarak hazırlanıp hazırlanamamasından bana göre. Savunacaksak senin gibi adamı savunalım kötü oynasan da 10 numara adamsın.

iyisin hoşsun da koçum, ya öyle bebe bebe ağlamanı sevmiyoruz, dalyan gibi adamsın, drogba'yla aynı memlekettensin, adam ol artık. topuz sarı görmüş ne görmemiş ne, sen böyle bebe olunca çok tatsız oluyor maç, galatasaray'lı mızmız adam sevmez, ayağına su bardağı gelince mızmızlayanı sevmez, gerets gibi teknik direktörümüz vardı bizim kafası yarıldığı halde hiç bir şey olmamış gibi davranan.

İyiydi maçta mücadele etti peşinde 3 adam vardı ama performansı iyi sayılır.

Ne futbolcu bazında,ne yönetim bazında,ne taraftar bazında maça hazırlanamamışız...

keita senin yerin çok ayrı bana göre süper lige fazla bir oyuncusun ama ve lakin artık su sahtekar tavırlarından vazgeeç yoksa o parçalı forma içerisinde seni gördükçe ızdırap duymaya baslayacagım gereksiz blöfler yapma Allah aşkına adamın kolu vucuduna geliyor alakasız yerlerini tutarak acı içinde kıvranıyosun

çok da kötü değildi o son vuruşu gol olsaydı ve kalemizde de bir kaleci olmuş olsaydı maçın adamı olmuşdu.

Su yapmacık hareketlerinden kurtul be keita valla sogutuosun kendinden rol yapma top oyna topuna konstre olunca dunya üzerinde oynamıyacagın takım yok zaten öyle bi oyun oynuyoruzki 2-3 ismin ayagına top gelsinde bişeyler yapsın diye bekliyoruz:o

İyi Futbolcu ama Savruk Dağınık

Taraftarı Coşturuyor ama arada Çirkefleşiyorda

Dün 1-2 pozisyonda kendimden utandım

Alakasız kendini yere atışlar insanları sinirlendiricek gaza getiricek tavırlar

Yakışmıyor Keita üstündeki o formaya yakışmıyor

Son dkada vurduğu o top gol olsa kimse burda yaptığı numaraları konuşuyo olmazdı.Yada ''Helal olsun ne güzel numara yapıyo'' derdik.

Geri
Üst Alt