#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Fenere karsi Gio, Neil ve Keita haric kimseyi begenmedim. Keita cok etkili olamadi, cunku Keitayi tutan 2 bazen 3 adam oluyordu ama bizim diger futbolcu arkadaslarmiz bu avantaji degerlendiremedi. Oysa fener cok iyi degerlendirdi. Elano, Sarp vs Alexi tutayim derken orta saha bombos kaldi bizd. Gol de bü yüzden geldi zaten.

Keita cok etkili olamadi dedim ama 90 d. Gio ve Neil ile birlikte pes etmeden en cok mücadele eden, kosan ve birseyler yapmay calisanlardan biri idi Keita.

Su volesi gol olsa en azindan, cok farkli konusurdunuz..

Keita gibi adamı beğenmiyormusun. Bu adamı yollayıp kimi almayı düşünüyorsunuz. Ribery'i falan alıcağımızı düşünmeyin sakın.

avrupa dan böyle bi adam almaya kalksak en az kaç para veririz acaba:rolleyes:(beğenmeyen arkadaşlarım)

keitayı cok beğeniyorum,iyi oyuncu ama avrupadan böyle bir oyuncuyu keitayı aldığımız paraya alabiliriz hemde cok rahat...

kimi alabilirsin lütfen yazarmısın:D,en aşağı 15-20 den başlar çünkü bu adam komple futbolcu öyle sadece hızlı çevik falan değil

Disiplin edilirse ve şu bazı maçlarda olmadık hareketlerini bırakırsa Turkcell super liginde bundan daha kaliteli adam yok. Ama ciddi ciddi futbolu düşünmesi lazım. Tiyatro oynamasın. Gönlümüzün bir hagisi bir kewelli olsun

Fenerbahçe maçında en çok koşan mücadele eden oyuncumuzdu.Bir Keita hayranı olarak rol yapmayı bırakması gerektiğini düşünüyorum ama.

Ayrıca küçük maçların topçusu diyenler gerçekten komik oluyorlar,yahu bu adam büyük maçlarda bizi ayakta tutan 2-3 topçudan biri.

Kewell ' daki zekanın yarısı olsa şimdi dünyadaki 1.sınıf takımlarda oynardı .

Herkes bizim nasil oynayacagimizi bildigi icin artik pek etkili olamiyoruz, futbol bilgisi olmayan orta saha ile anca bu kadar al topa keita 3 kisiyi calimla mantigi ile oynarsan hic kazanamazsin.. takim olarak kazanilir! Pep Guardiola bile herkes artik bizim nasil oynadigimizi biliyor dedi bir ay önce simdi, Messi'yi sol taraftan aldi sahanin her yerinde oynuyor ve Barcelona su an yine dünyanin en iyi futbolu oynayan takimi oldu..

Rijkaardin da bunu artik görmesi lazim!

Herkes bizim nasil oynayacagimizi bildigi icin artik pek etkili olamiyoruz, futbol bilgisi olmayan orta saha ile anca bu kadar al topa keita 3 kisiyi calimla mantigi ile oynarsan hic kazanamazsin.. takim olarak kazanilir! Pep Guardiola bile herkes artik bizim nasil oynadigimizi biliyor dedi bir ay önce simdi, Messi'yi sol taraftan aldi sahanin her yerinde oynuyor ve Barcelona su an yine dünyanin en iyi futbolu oynayan takimi oldu..

Cok dogru bir tespit,total futbol olgusu bunu gerektiriyor.Zira oyun sadece saha içinde degil,bilakis saha disindada bazi seyleri gerektiriyor.

Sistem oturmadığı için iyi değiliz tam. Mesela rakipler de Barcelona'nın futbolunu ezberlemiştir heralde, kaç senedir aynı sistemdeler. Fakat sistem o kadar oturmuş ki Barcelona çıkıyor topunu oynuyor gidiyor budur yani. Bizde de sistem oturunca inşallah böyle olacak.

Zor işleri yapıp kolay işleri nasıl yapamıyor anlamıyorum.Şöyle bi düşündüm keitanın son paslardaki hareketlerini aklıma 7-8 maç geldi bir anda.Topu rakipten süper alıyorsun güzel getiriyorsun ama en basit iş olmuyor

bu adamla yeni sözlemeşme yapılırken sadece 17 maç üzerinden ücret karşılığında anlaşılmalı.Deplasman maçlarına götürülmemeli.Hem çok agresif hemde çok etkisiz..

Geri
Üst Alt