Çok mantıklı eleştiriler var onların tamamına katılıyorum ilk başta bunu belirteyim.

Yalnız katılmadığım nokta şu.Bazı arkadaşlar Drogba kendini takımdan üstün görüyor,rakibi küçümsüyor falan yazmış.İşte buna hiç katılmıyorum.Drogba'yı eskiden Chelsea maçlarını izleyenler çok iyi tanır.Ballack,Lampard gibi isimlerle de defalarca frikik konusunda tartışmış,onların elinden topu alıp kaleye vurmuştur.Yani bu durum bizle yada rakiple ilgili değil adamda böyle bir takıntı var.

Sonra gelelim hocaya.Bence bu sorunu 2 senedir çözemeyen Fatih Terim sınıfta kalmıştır.Ben bu konu üzerinde yeterince durduğunu düşünmüyorum açıkçası.Bir toplantı yapıp yakındaki frikikler Selçuk İnan'ın uzaktakiler Drogba'nın der,geçiştirirse böyle karışır işte ortalık.Tez zamanda çözer inşallah.

Son olarak bu takımın uzaktan atacağı serbest vuruşlarda topun başına ne Selçuk ne de Drogba geçmelidir.Oralar tam Sneijder'in yeri.O kendini iyi hissetmiyorsa Hamit falan vursun çok daha etkili olur.

Bu adam neden hep sola, sağa kayıyor. Sanki takımda sadece Burağı pozisyona sokup gol attırma sistemi var gibi. Drogba tek forvet oynamalı artık. Bu adamdan ancak böyle daha iyi faydalanırız. Orta sahaya geliyor, kenarlara felan geliyor fakat bu adamı daha ileri uçta oynatmamız gerek. Burak yüzünden bu adamı harcamamalıyız.

Dün epey bi sinir ettin reis. 46.7m'den kaleye vurmak da nedir allasen.

Geçen sene de yazdım yine aynısını yazıyorum. Bu adama frikik konusunda akılda kalıcı bir reaksiyon göstermek lazım. Mesela yine Selçuk'un elinden topu alırsa Selçuk gelsin topu taça vursun (ciddiyim)

Bazı arkadaşlar da frikikten bir gol at sen de rahatla biz de rahatlayalım demişler ama umarım bu olmaz. 1 frikik golü atarsa sonraki 500 frikiği kullanmaya kalkar.

Çok mantıklı eleştiriler var onların tamamına katılıyorum ilk başta bunu belirteyim.

Yalnız katılmadığım nokta şu.Bazı arkadaşlar Drogba kendini takımdan üstün görüyor,rakibi küçümsüyor falan yazmış.İşte buna hiç katılmıyorum.Drogba'yı eskiden Chelsea maçlarını izleyenler çok iyi tanır.Ballack,Lampard gibi isimlerle de defalarca frikik konusunda tartışmış,onların elinden topu alıp kaleye vurmuştur.Yani bu durum bizle yada rakiple ilgili değil adamda böyle bir takıntı var.

Sonra gelelim hocaya.Bence bu sorunu 2 senedir çözemeyen Fatih Terim sınıfta kalmıştır.Ben bu konu üzerinde yeterince durduğunu düşünmüyorum açıkçası.Bir toplantı yapıp yakındaki frikikler Selçuk İnan'ın uzaktakiler Drogba'nın der,geçiştirirse böyle karışır işte ortalık.Tez zamanda çözer inşallah.

Son olarak bu takımın uzaktan atacağı serbest vuruşlarda topun başına ne Selçuk ne de Drogba geçmelidir.Oralar tam Sneijder'in yeri.O kendini iyi hissetmiyorsa Hamit falan vursun çok daha etkili olur.

chelsea'da ancelotti döneminde çok frikik kullandı, zannedersem frikik aşkı da o civarda başladı. öncesinde her topa atlamıyordu.

ben antipatik buluyorum kendisini artık.

o kadar para alıyosan o golleri atacaksın.

burak gibi bi oyuncuyu senin yüzünden küstürdük resmen

biz top geldiginde senden artistik calım sut beklemiyoruz gol istiyoruz

serbest vuruşlara karışma artık

mümkünse yedek bekle bruma amrabat buraklı tek forvet oynuyalım

bursa maçında da bu yüzden çıkarıldı. küçümseyen tavırları var drogbanın. yazık ediyor onu sevenlere.

herşeyine saygım var bizde oynamasından dolayı da çok mutluyum

ancak biz bunca parayı drogba orta sahadan kaleye frikik atsın da egolarını tatmin etsin diye vermiyoruz.

Tamam reis büyük topcusun ama herkesin farklı yetenekleri var senin ileride top tutman, kafa hâkimiyetinin çok iyi olması önemli özelliklerin. Gidip 50 metreden frikik atmak çok saçma yani. Selçuk atma diyor he yav he gibi tavirlariyla gittin vurdun topa. Fatih hocanın bir ayar vermesi lazım.

© tapatalk ©

Geri
Üst Alt