#11 Hasan Şaş

Hasan sas’i cok severim futbolculuk döneminden ve herzaman bir Galatasaray efsanesidir benim icin

Cok konusan insanin hata yapma sansi yüksektir

Hasan sas da ne yazik ki son dönem de cok konustugu icin bos konustugu anlarda oluyor

GERRARD CİDDİYE ALINACAK BİR ADAM DEĞİL!

Hasan Şaş: “Gerrard’la 2001’de Liverpool maçında tünelde tartıştım; o zaman da küçümseyici, aşağılayıcı tavırdaydı, bugünkü yorumculuğu da aynı kafa. ‘Galatasaray yerde yuvarlandı’ diyor; kim yuvarlandı ya, adamın biri başparmağı koptu, birinin kolu ne oldu belli değil.”

Basın sözcümüz olmalı.

dun laf edenler vardi ama elestirileri de gorece dogruydu
adam sizin gibi kucuk dusunmuyor sek saf katiksiz Cimbomlu

Liverpool kapisinda yatti da gitmedi o Liverpool ki iki sene sonra CL aldi
Adamin gozunde Cimbom oyle birakip da Liverpool'a gidilecek bi yer degil

Siz anlamazsiniz kofikler

dun laf edenler vardi ama elestirileri de gorece dogruydu
adam sizin gibi kucuk dusunmuyor sek saf katiksiz Cimbomlu

Liverpool kapisinda yatti da gitmedi o Liverpool ki iki sene sonra CL aldi
Adamin gozunde Cimbom oyle birakip da Liverpool'a gidilecek bi yer degil

Siz anlamazsiniz kofikler
Igor Tudor'un ekibine yerli yardımcı olarak gelmeli usta.

Igor Tudor'un ekibine yerli yardımcı olarak gelmeli usta.
Sn. Tudor ile bir defa daha bulusmak dogru olmaz
Kendisi de Tottenham ile devam edecektir

Hasan Sas ise bana gore hep Cimbom'da gorev almasi gereken biri
Daha idari bir rol uygun olur teknik ekiple yonetim arasina konuslanmali

Avrupalilar bizi genelde düsük görüp asagilayici tavirlarda bulunuyorlar

Iste bu yüzden takimin tepki vermemesine sinir oluyorum

Hepsi „belliydi böyle olacagi“ diyor cildiriyorum

Şaş'ım yine kafa güzel, niye içerek çıkıyor artık yayınlara acaba.

Hasan Şaş çok duygusal bir adam, buradaki çoğumuz gibi. O yüzden kendisi zaten ne kadar futbol bilgisi yüksek olursa olsun profesyonel anlamda TD'lik veya antrenörlük kariyeri yapmadı veya yapamadı diyelim.

Skor yorumcusu diyorsunuz ya, ya aslında bu tabiri düzeltmek lazım. Abi insanlar gördüğünü yorumluyor bu çok normal değil mi veya çok sağlıklı değil mi. Bunun tam tersi biraz takıntıya girmiyor mu?

Şunu kast ediyorum, bu takım muhteşem bir Juventus maçı oynadı her anlamda adamları burada yerden yere vurduk. O maç özelinde OB'yi ve tüm takımı baştan sona tebrik etmek zaten doğrusu değil mi? Takıntılı olan ve yanlış olan işte Sara o golü bala attı, OB taktik yapmadı tamamen denk geldi, Barış asla bu seviyelerde oynayamaz Juventus'lular yorgundu o yüzden Barış iş yaptı gibi yorumlarda bulunmak olmuyor mu?

Çünkü kimse sürekli iyi olamaz. Siz sürekli kötü buluyorsanız er ya da geç haklı çıkarsınız çünkü muhakkak herkes bir yerde dip yapar. Kimse sürekli en yüksekte kalamaz ki. Guardiola TD değil bak görürsünüz diye diye 15 sene geçirseniz yine haklı çıkacağınız sezon illa olacaktır çünkü onun da batırdığı zamanlar oldu veya olacak. Bunu OB için demiyorum bu arada, tüm futbolcular için de herkes için de söylüyorum yani.

Bu hafta iyi olana iyi, haftaya kötü olana da kötü denir. Adamlar maç yorumluyor sizse bu insanlardan sürekli çok çok ileri görüşlü yorum yapmasını bekliyorsunuz, niye ileri görüşlülük bekliyorsunuz veya topun dönüp durduğu bir şeyde ileri görüşlülük mü olur bu da ayrı konu

Olumluyu da olumsuzu da abartarak konuşuyor ama adamın yapısı böyle zaten.

Geri
Üst Alt