#11 Yunus Akgün

Yav Ali Naci'nin haberini Fatih hocanın açıklamasıyla yalanlanmış oldu :D Hani Yunus istememişti?Fatih hocayı eleştir bi lafım yok ama kanıtsız hocaya sallamak yakışmaz..
O dönem gidecekti zaten kanıt kendin sundun, terim de onayladı rize ye gitmesini ogulcan la takasını, sonra yönetimler anlaşamadı o dönemde yönetime sallayan çoktu bu işide beceremediler hoca ne yapsın diye bundan öncede bonservisle kafa kafaya takas gündeme geldi oda olmadı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O dönem gidecekti zaten kanıt kendin sundun, terim de onayladı rize ye gitmesini ogulcan la takasını, sonra yönetimler anlaşamadı o dönemde yönetime sallayan çoktu bu işide beceremediler hoca ne yapsın diye bundan öncede bonservisle kafa kafaya takas gündeme geldi oda olmadı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Attığım videoyu izle orda hoca diyo ki Yunus'un kiralık gitmesine izin verdim.20 maç oynatma şartı da varmış.Şimdi hoca mı Rizesporla önce anlaşmak istedi yoksa yönetim mi?

Yunus iyi görünüyor ama hep boş alanlarda iyi. Bizde bu kadar boş alan bulamaz.

Özellikle Kerem satılırsa seneye ilk 11 oynar kulübümüzde.

Umarım sezon sonu iyi bir teklif gelir ve satılır. Nedense bizde yapabileceğine inanmıyorum. Bizde bu taraftar profili olduğu sürece zor.

kulüpteki topçuların dökülüp kiraya giden topçuların coşması

Hafta sonu G.F. isimli kertenkelenin içinden geçmeni diliyorum.

Geri
Üst Alt