#11 Yunus Akgün

Baris'in fizigini Kulusevski'ye benzetiyorum ama Baris bu sene sudan cikmis balik gibiydi. Keske Ispanya ligine kiralansa.
Yunus'u izledigimde ciddi ciddi Messi tarzini goruyorum. Top ayagina gercekten yapisiyor. Gonderilmesine kizdik ama gitmese bence yine yedek kalacakti. Kenarda sinirli ve herkese bagiran cagiran bir teknik direktore her futbolcu katlanamaz.

City topçusu gibi ISLANDIM

Gitmesi iyi oldu çünkü ne kadar potansiyeli olsa da bizdeyken herif bayağı maçta yürüyordu. Buda yıllarca ne derece dandik bir teknik heyet ekibimiz olduğunun kanıtı.
Bu sene kalanlar süreç patlama yapanlar ve gidenlerin patlama yapmasını düşününce futbolda psikoloji ve ekip çok önemli
Bizde kebap ekibi vardi

Kerem Halil Yunus

Bu üçlü Milli takimi ilerde tasiyacak oyuncular ve ikisinin tapusu Bizde. Halil‘in bonservisi kesinlikle alinmali. Bu sezonu kimse ölçü olarak almamali. Bu seviyede 3 tane yerli hucum fussbalcin olursa Orta sahayi klas yabancilarla da doldurursn

dddd.webp

Bizdeyken bu adamı öven 3-5 kişiydik.

Herkes 5 para etmez diyordu.

Şimdi niye gönderdik oldu.
+

bastan beri potansiyeline ve kumasina guvendigim yunus'un gecte olsa kiymete binmesi tarafimi cok mutlu ediyor.
belki ,yeni hatalarin da onu kesilir, < - > u19 dan fire vermemeli teknik heyet.

iyi pazarlar

Valla bence

Yunus > Kerem > Barış
arti olarak, kanimca oyun karakteristigi *tipoloji olarakta yunus cok ozel ve digerlerinden farkli oldugunu dusunuyorum.
ispanya da bu tuun saglak olanlari bol cikar da onlarda bile solak zor oluyor. biz altyapi olarak ilk emre den bugune solaklari benzer/yakin tipolojilerde cikariyoruz. bu da ilginc buldugum denklem.

Geri
Üst Alt