#11 Yunus Akgün

Ya artik kendine bir ceki düzen vermeli yada kiralik gitmeli. Gerci takimin hocasi belli onla beraber geriye gidenler hatti hedabi yok

olmaz birader senden
10 milyon bonservis getir ve kariyerinde yeni bir adım at

son yarım saate çok bakamadım yav çok mu kötü oynadı. bi tane çalınmayan net penaltısı vardı adana'ya verilen başka bi aksiyonuna denk gelemedim.teklif yoksa da dursun takımda taraftarıyım ben, zaten geri kalanın yanında çerezlik para kazanıyo. altyapıdan da direkt yerine koyabilebileceğimiz adam yok heralde. beleşe yusuf sarı filan alamıyosan hukuki boşlukta, yunus kalsın.

Yıllardır değişen hiçbir şey yok. En ufak temasta dağılan adam ne kanatta oynayabilir ne merkezde. Kanat transferi yapılmazsa 4. tercih olarak kalacak mecburen.

Bundan bir cacık olmaz ama Okan efendi Yusuf’u yemek için bunu habire sahaya atacak bunuda çok iyi biliyoruz

Hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olmadı. Adana'da açık alan bulunca orada göze hoş geldi sadece. Aynı oğuz aydın, Yusuf sarı vb gibi açık alanda etkili olabilen Anadolu topçusu. 5 milyon falan veren varsa güzelce vedalaşmak gerekiyor.

Adana'da oynadığı oyunun bulduğu açık alanla ilgisi yok

Açın 21-22 sezonunun ilk maçlarını tekrar izleyin, doğru düzgün top oynayamayan takımda Bukayo Saka gibi takılıyodu herif. Sonra hocayın übersistemi devreye girince (aslında Icardi 11'e girince) garibim kenara atıldı. O zamandan beri ilgilenip üzerine düşüp düzenli oynatan olmadı

Kısmetsiz biri. Oysa GS'yi o kadar seviyor ki saçma sapan bedelleri olan uzun süreli kontratlar imzaladı bu herif. Neyse aynen bu çöp bundan olmaz siz başından beri diyosunuz aferim.

iyi futbolcu,hız,teknik,şut her şey var.Ama olmuyor çok tedirgin yanlış kararlar veriyor.İyi bir mentor ile bire bir çalışması lazım,belki çalışıyor ve bu sene o sene inşallah..

Bu fırsat daha ayağanı gelmez. Göster kendini form tut çok çalış ve alt yapıdan gelecek oyuncularında önünü aç.

Geri
Üst Alt