#11 Yunus Akgün

3-5-2 kanadında oynayamaz ki yusuf da oynayamaz ziyech de ben anlamadım bu işi

Pek bir şey verebileceğini düşünmüyorum. Bizde o ışığı hiç vermedi.

Oglum sana oyle bir sans dogdu ki, kacirma, bu sene iyi calis yildiz ol. Hayatin boyunca bekledigin sans bu, en az 20 macin var Ocak ayina kadar.

Artik gerisi sende..

Barış Alper azmanı ile yaşıt bu kardeşimiz. BAY nasıl yükseldiyse bu sezon neden Yunus un sezonu olmasın? Umarım bambaşka bir şey izletirsin bu sezon hepimiz senci oluruz. Mümkün bu dediğim yeteneği tartışılmaz hocayada iş düşecek tabi. Futbolcularımızı bir kalemde harcamayalım.

Otobüsü park eden rakiplere karşı gerektiğinde Yunus da işe yarar Halil de.

Hücumdaki basit top kayıpları yüzünden sinir krizleri geçirdiğimiz Antep maçında 0 beklenti Halil'in oyuna girip 2 al ver ile Zaha ve Icardiyi nasıl oyuna sokup maçı çevirdiğini unutmayalım. İlk sene de Yunus yapıyordu bunları.

yeni sistemde hiç bir vasfı kalmadı. leicester da merkez oynattılar onu da beceremedi
tek ihtimal kendini adapte edebilirse saviola tarzı forvet yedekliği yapmak olabilir.

Okan hoca da adama fazla şans tanımıyor ads maçı 5-0 maç hala 60-70 lerde alıyor adamı oyuna

3-5-2 kanadında oynayamaz ki yusuf da oynayamaz ziyech de ben anlamadım bu işi
Hoca dörtlünün sol bekinde ve sekizinde bile denedi bu sene. Bence Yusuf ve Yunus ters kanatta defansif bir kanat beki olduğu sürece diğer tarafta oynayabilirler. Üçlü oynanacaksa kanatta Elias veya Kaan sağda, Yusuf veya Yunus solda denenebilir. Zaten arkalarında Abdülkerim gibi daha çakılı bir sol stoper oynayacağı için büyük bir zaafiyet olmaz.

Otobüsü park eden rakiplere karşı gerektiğinde Yunus da işe yarar Halil de.

Hücumdaki basit top kayıpları yüzünden sinir krizleri geçirdiğimiz Antep maçında 0 beklenti Halil'in oyuna girip 2 al ver ile Zaha ve Icardiyi nasıl oyuna sokup maçı çevirdiğini unutmayalım. İlk sene de Yunus yapıyordu bunları.
kerem'de gittiği için Yunus oynadığı sürelerde kaleyi karşısında bulacak pozisyonlar bulabilir oynadığı sürece...

umarım şu son vuruş olayını geliştirmiştir - leicestera gitmeden bizdeki maçlarda ıska derdi vardı biraz - ya da adım ayarlayamama.

onu aşarsa bir ihtimal önemli katkı sağlayabilir.

Oğlum baban vermez bu fırsatı sana. Hayatının fırsatı altın tepside önüne geldi. Kır şu talihsizliğini

Ziyech de gidecek muhtemlen ama yine de forma yüzü gösterilmeyecek kendisine.

11/12 Emre Çolak verimi almaya bakması lazım hocanın.

Çolak'tan kat kat daha yetenekli ve iyi bir futbolcu.

Yunus katkı verir mutlaka. Biraz tekniği geliştirmesi lazım. Yetenekli oyuncu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Almanyada yıllardan beri Köln maçlarına giderim.
Kölnde Maina, Huseinbagic gibi 1.Ligdeykende beğendiğim oyuncular var. Bakıyorsun diyorsun Adam topçu. Gel gör ki en son çalımı, en son pası yapamıyor. Yani 90% olmuş ama birkaç yüzde eksik. Şimdi 2 Bundesliga esiyorlar valla. Paslar Goller. Demek o bir kaç yüzde 1. ve 2. sınıf oyuncuyu ayırıyor.
Yunusta aynen öyle. Stili göze hoş geliyor. Çalım var bir yere kadar. Hız fena değil.
Son 1-2 % maalesef ondanda eksik.
Çok istiyorum patlamasını

Hala ümit var yunusun kumaşı iyi ama biraz özgüven kazanması lazım bunun için düzenli olarak forma verilmeli ve taraftarın da biraz sabır gösterebilmesi şart

Geri
Üst Alt