Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.655
- 6.740
- 768
3-5-2 kanadında oynayamaz ki yusuf da oynayamaz ziyech de ben anlamadım bu işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca dörtlünün sol bekinde ve sekizinde bile denedi bu sene. Bence Yusuf ve Yunus ters kanatta defansif bir kanat beki olduğu sürece diğer tarafta oynayabilirler. Üçlü oynanacaksa kanatta Elias veya Kaan sağda, Yusuf veya Yunus solda denenebilir. Zaten arkalarında Abdülkerim gibi daha çakılı bir sol stoper oynayacağı için büyük bir zaafiyet olmaz.3-5-2 kanadında oynayamaz ki yusuf da oynayamaz ziyech de ben anlamadım bu işi
kerem'de gittiği için Yunus oynadığı sürelerde kaleyi karşısında bulacak pozisyonlar bulabilir oynadığı sürece...Otobüsü park eden rakiplere karşı gerektiğinde Yunus da işe yarar Halil de.
Hücumdaki basit top kayıpları yüzünden sinir krizleri geçirdiğimiz Antep maçında 0 beklenti Halil'in oyuna girip 2 al ver ile Zaha ve Icardiyi nasıl oyuna sokup maçı çevirdiğini unutmayalım. İlk sene de Yunus yapıyordu bunları.
Değil çolak ın oyun zekası 10 gömlek yukarıda bu arkadaştan. Yunus topsuz oyunda kocaman bir 0 oyuncu11/12 Emre Çolak verimi almaya bakması lazım hocanın.
Çolak'tan kat kat daha yetenekli ve iyi bir futbolcu.