Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 1.088
Listeyi görmemiştim ben yaw.
Seyirlik benim ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seyirlik benim ki
Dua lipa sevenler yeni albumi cikti diye reklam yapiyordu ahaha
JJ | MP
Engelli bende oDost dusman tanimak istersen abi... @Sertan Nalbant
bu sözünü sonuclar aciklaninca gosterecem abi sanaDost dusman tanimak istersen abi... @Sertan Nalbant
edit.bu sözünü sonuclar aciklaninca gosterecem abi sana![]()
Hadi iyisin abiEngelli bende o
Olup olmadık herşeyi ciddiye alan insanlarla işim yok.
Kazık çakacaklar sanki dünyaya
Benim bundan niye haberim yoklipA
Bana puan verdin mi kral.Dost dusman tanimak istersen abi... @Sertan Nalbant
yok yaw dua lipanin sesini bile burada duydum ben değilimdir
Malum son zamanlarda dünya zor zamanlar geçiriyor, daha uygun bir şarkı bulamazdım herkese hitap eden. Canın sağolsun@Yasin Yıldırım knka dogru hatirliyorsam 1 puan aldin benden. Ula Beyonce'nin baska sarkisini mi bulamadin ya. Halo ile filan katilaydin bari. En az 10 puan verirdim.![]()
yanlış alıntı yaptım zatenyok yaw dua lipanin sesini bile burada duydum ben değilimdir![]()
Eyvallah. Bana kac puan atesledin.Malum son zamanlarda dünya zor zamanlar geçiriyor, daha uygun bir şarkı bulamazdım herkese hitap eden. Canın sağolsun![]()
Aldın aldın. Süper değil ama fena da değilHadi iyisin abi
Güzel puan aldın benden
Buna karşılık bana puan vermemiş isen engellemek durumunda kalacağım
Akşam görürsün umarım mutlu eder verdiğim puan :dEyvallah. Bana kac puan atesledin.![]()
9 dk sarki mi olur yav. Ben o sarkiyi dinlemedim bile.Yav evde karantidan dolayı boş boş oturuyorsunuz.
Kimse sizi düşünmemiş 3'er dakikalık şarkı yollamış. Ben sizin evde çok sıkıldığınızı düşünüp 9 dakikalık yolladım.
Ayıp.