- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Sen ne dersen o beyimDiğer konular neyse de buradaki yorumların büyük kısmı şaka amaçlı. Gereken yerde sert müdahelelerim meşhurdur.
Di mi @Berke Deniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne dersen o beyimDiğer konular neyse de buradaki yorumların büyük kısmı şaka amaçlı. Gereken yerde sert müdahelelerim meşhurdur.
Di mi @Berke Deniz
Ekmeğimdeyim şu an dur ortalık karışıkSen biraz daha rahat olursan Gaddarlığımı konuşturcam
sana puanları yolladımEkmeğimdeyim şu an dur ortalık karışık
Gönderdim üstat ama kabul etmiyor adamsana puanları yolladım
cıhana gonder
hadı puanları acıklayalım@Onur Kosar beni şaşırtacak şekilde iyi puanlar alıyor![]()
Sup modum sen 1.sin açıklamaya gerek mi varhadı puanları acıklayalım
kaç kişi gönderdi ki@Onur Kosar beni şaşırtacak şekilde iyi puanlar alıyor![]()
Ekli dosyayı görüntüle 88570@Onur Kosar beni şaşırtacak şekilde iyi puanlar alıyor![]()
6-7 kişi yolladı tam saymadım henüzkaç kişi gönderdi ki
Sen umut tacirisin
Bedavaya alıp pahalıya satıyorum ticaret de mi yasakSen umut tacirisin![]()
Ama bu kez sana rağmen umutlarım yüksekBedavaya alıp pahalıya satıyorum ticaret de mi yasak![]()
bir keresinde de benim için bakalım şampiyonluğa ulaşacak mı diye puanlamamı paylaşmıştıSen umut tacirisin![]()
Ama sen şampiyon olucam diye girdin olayabir keresinde de benim için bakalım şampiyonluğa ulaşacak mı diye puanlamamı paylaşmıştı
onda da sonuncu olmuştum . ya da o aralardaydım herhalde![]()
Tescilli umut taciribir keresinde de benim için bakalım şampiyonluğa ulaşacak mı diye puanlamamı paylaşmıştı![]()
onda da sonuncu olmuştum . ya da o aralardaydım herhalde![]()