#13 Alex Telles

Indi'yi de topçu diye Telles' le kiyasliyorlar ya. Aynen devam.

Telles ve Carrusca vakasi :stupid:

hahahahhahaha, oksijen eksikligi olmali :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::ka25::ka25::ka25::ka25::ka25::ka25::ka25::ka25::ka25:

acayip futbol izliyorsunuz, boyle devam, bana da birtane ismarlarsaniz sevinirim, denemek istiyorum cunku :D

golün birinin onun kanadından geldi diye kötülüyorsunuz adamı

Tanınırlığına bakmıyorum ki ben. Oynadıkları futbola bakıyorum. Telles en iyi ihtimalle 2. Carrusca vakası olur. Martins en kötü 1-2 kademe daha yüksek bir takıma transferini yapar. Telles potansiyelli diyenler kendini kandırıyor. 5-6 yıl önce almış olması gereken temel bilgileri futbolunun en verimli olması gereken dönemde sıfırdan öğrenmesi bekleniyor. Gülünç.

2. Carrusca'mı?

Adnan Sezgin = Mancini demiş oluyorsun o zaman tebrikler...

Martins Indi'yle Telles'i neye göre kıyaslıyorsunuz onu anlamadım ben. Sol bek performansına göre ise herkes yatırımını Telles'e yapar. Stoper oynamasına göre bakıyorsunuz ki Telles'in de eski takımında stoper oynamışlığı var, Indi seçilir ama biz sol bek oynattığımızdan ötürü Telles'i aldık ve adamın savunmasını yeterli olmadığını teknik heyette görüyordur ve bir çözüm arayacaklardır.

Brezilya basını gelecek dönemde Dunga'nın milli takıma alacağını düşünüyor. Bizim taraftar ikinci lige gönderme peşinde.

Bizimkiler ne anlar, 80% Fifa Pes e gore yorumlar yapiyor, izledikleri mac sayisi yilda 15 maci gecmez..

Brezilya basını mı bilecek bizim taraftar mı bilecek abi? Brezilya basını kimmiş bizim taraftarın yanında? Futbol uleması herkes memlekette.

Brezilya basını mı bilecek bizim taraftar mı bilecek abi? Brezilya basını kimmiş bizim taraftarın yanında? Futbol uleması herkes memlekette.

Artik bundan sonra 2. lig topcusuymus, bundan Bank Asya da 100 tane var hemde 1 milyon euro ya (cidden boyle yorum yapanlar var onceki sayfalarda)

Allah akil fikir versin mubarek Ramazan ayinin sonlarina vardigimiz gunlerde, baska ne diyebiliriz :D

Artik bundan sonra 2. lig topcusuymus, bundan Bank Asya da 100 tane var hemde 1 milyon euro ya (cidden boyle yorum yapanlar var onceki sayfalarda)

Allah akil fikir versin mubarek Ramazan ayinin sonlarina vardigimiz gunlerde, baska ne diyebiliriz :D

Bu adamın 92 doğumlu olduğunu bilmeyen o kadar çok insan var ki. Ramon Motta bundan iyiymiş, BJK daha ucuza almış. Motta kaç yaşında? 4 yaş büyük Telles'den.

Telles transferi doğrudur yanlıştır o konuda yorum yapmıyorum, benim genç yabancılar hakkındaki yorumum belli. Ama Telles'i itin bitarafına sokmaya gerek yok bu adam daha kariyerinin başında.

Cok umutluydum ama her mac performansi dusuyor adamin.

Defans da inanilmas derecede daginik. Ofans da fena degil ama o ladar iste. Cok iyi dr degil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu adamın 92 doğumlu olduğunu bilmeyen o kadar çok insan var ki. Ramon Motta bundan iyiymiş, BJK daha ucuza almış. Motta kaç yaşında? 4 yaş büyük Telles'den.

Telles transferi doğrudur yanlıştır o konuda yorum yapmıyorum, benim genç yabancılar hakkındaki yorumum belli. Ama Telles'i itin bitarafına sokmaya gerek yok bu adam daha kariyerinin başında.

Artik boyle kisilerle mumkun oldugu surece muhattap olmayacan cunku futbol u anlamayan insanlara istedigin kadar anlat, istedigin kadar konus, duvara konusuyormusun gibi hic anlamiyorlar.. Istedikleri gibi sacmalasinlar sonunda kendilerine ediyorlar..

Cok umutluydum ama her mac performansi dusuyor adamin.

Defans da inanilmas derecede daginik. Ofans da fena degil ama o ladar iste. Cok iyi dr degil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Her maç derken ? 32 tane hazırlık maçı yaptıkta benim haberim mi yok ?

Adam geçen sezon 2. yarı Brezilyadan gelmiş ve yabancı olduğu bir ligde yarım sezon neredeyse bütün maçlarda oynamış. Bu çocuktan ne bekliyorsunuz ben anlamıyorum. 1 tane hazırlık maçında hazır olmadığı için hata yapmış birine söylenen laflar şaka gibi.

Hangi maçlarda geriye gitmiş bu çocuk ? Bana söylermisin bu çocuk hangi maçta bariz büyük hatalar yapmışta biz maç kaybetmişiz ?

(Dönüp dolaşıp Trabzon maçında yaptırdığı penaltıyı sölemeyinde.) Haa doğru rapid wien maçında çok hata yapmıştı.

Adamın Chelsea maçı performanslarını görmediniz mi allah aşkına? Tamam defans eksiği var ama bu giderilmeyecek bir şey değil ki yaşı daha çok genç. Bi anda baş tacı yapıp bi anda çamur atıyor bizim taraftarlar :dispirited:

Geri
Üst Alt