#13 Alex Telles

Daha maçın başında nefesi kesilmiş gibi oynuyor.Geleceği yüksek yerlerde olabilecekken böyle olması çok tuhaf toparlanmalı.

hala takımdamı bu arkadaş devre arası derhal ptt'ye kiralanmalı

bunlar ne biçim mesajlar ya, KUŞLAR basmış forumu.
-2.lige gitsin
-maçın 5inci dakkasında yoruluyo
-5 milyon çöpe attık

yuhhh be kardeşim fenerliler laf ettirmez selçuk şahine bile. Tellesin daha kötüsü Andre Santos vardı, onu bile nasıl övüyorlardı hızlı falan diye.

-2.lige gitsin
-5 milyon çöpe attık

yuhhh be kardeşim fenerliler laf ettirmez selçuk şahine bile. Tellesin daha kötüsü Andre Santos vardı, onu bile nasıl övüyorlardı hızlı falan diye.

Gerçekleri konuşmak iyidir. Şikeciler kendilerini kandımaya devam etsin.

Zeki ama çalışmıyor denilecek topçu. Toparlansa çok rahat girer ilk 11'e ama yok salmış iyice. Böyle devam etmez biraz kesik yesin kendine gelir.

-2.lige gitsin
-5 milyon çöpe attık

telles şu haliyle bank asyada zor oynar bana kuş dediğiniz içinde şikayet edicem avukatınızı çağırabilirsiniz

Sivri dilli eleştiri yapmayı seven, eleştirisine de katlanmalı Ozan. Öyle hemen davalı cümleler falan kurmayalım, bence şık olmuyor.

Sivri dilli eleştiri yapmayı seven, eleştirisine de katlanmalı Ozan. Öyle hemen davalı cümleler falan kurmayalım, bence şık olmuyor.

abdullah abi bana kuş dedi diye dava mı açıcam espriydi sadece :D ama bana kuş demesi enteresan yani ilk defa biri bana bu imada bulundu hayıor forumun yeni üyesi filanda değilim neyimden şüphelendi ki tellesin eleştirince kuşmu oluyoruz yani

abdullah abi bana kuş dedi diye dava mı açıcam espriydi sadece :D ama bana kuş demesi enteresan yani ilk defa biri bana bu imada bulundu hayıor forumun yeni üyesi filanda değilim neyimden şüphelendi ki tellesin eleştirince kuşmu oluyoruz yani

knk ne zmn kuş oldun

fenerli a.santos bir sol açık kadar çalım hız ve top sürme becerisine sahipti..defansı rezildi kabul ama hücumu 10 üstünden 9,5 tu ve arsenale gitti fenerden bizim tellesin hücumu 5 defansı 3..ciddi çok rezil bir performans gösterdi şu ana kadar..bizim takımın topçusu diye kötüye kötü demicez mi yani?

yarın hakan balta 1-2 hata yapar, tellesten başkası oynamasın dersiniz.

Telles İyi oyuncu olsa bile buna kadro yolu zor gorunuyor.Mecbur bekler turk olacak baska yolu olmuyor.Telles tam anlamiyla bosuna alindi.Baskanin devre arasinda belirledigi yanlis transfer politikasi.Simdi sans bulacagini sanmiyorum.

fenerli a.santos bir sol açık kadar çalım hız ve top sürme becerisine sahipti..defansı rezildi kabul ama hücumu 10 üstünden 9,5 tu ve arsenale gitti fenerden bizim tellesin hücumu 5 defansı 3..ciddi çok rezil bir performans gösterdi şu ana kadar..bizim takımın topçusu diye kötüye kötü demicez mi yani?

arsenal de yedek olmaktan başka bir işe yaramayan sonrada flamengoya bedava giden bi adamdan mı bahsediyoruz. Hucumu 10 üstünden 9.5 :kiskiskis::kiskiskis::kiskiskis: çalım hız top sürme :celebrate008::celebrate008::celebrate008:

alex tellesten her yönüyle daha iyi bir bek neticede..telles tam bir balon maalesef..keşke yanıltsa beni 1 milyon defa özür dilerim gördüğüm her insandan telles hakkında yanlış öngörmüşüm diye..

Geri
Üst Alt