İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Sen de yabancı sınırlamasına kurban gitmezsin inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala takımdamı bu arkadaş devre arası derhal ptt'ye kiralanmalı
bunlar ne biçim mesajlar ya, KUŞLAR basmış forumu.
-2.lige gitsin
-maçın 5inci dakkasında yoruluyo
-5 milyon çöpe attık
yuhhh be kardeşim fenerliler laf ettirmez selçuk şahine bile. Tellesin daha kötüsü Andre Santos vardı, onu bile nasıl övüyorlardı hızlı falan diye.
bunlar ne biçim mesajlar ya, KUŞLAR basmış forumu.
-2.lige gitsin
-maçın 5inci dakkasında yoruluyo
-5 milyon çöpe attık
yuhhh be kardeşim fenerliler laf ettirmez selçuk şahine bile. Tellesin daha kötüsü Andre Santos vardı, onu bile nasıl övüyorlardı hızlı falan diye.
Sivri dilli eleştiri yapmayı seven, eleştirisine de katlanmalı Ozan. Öyle hemen davalı cümleler falan kurmayalım, bence şık olmuyor.
abdullah abi bana kuş dedi diye dava mı açıcam espriydi sadeceama bana kuş demesi enteresan yani ilk defa biri bana bu imada bulundu hayıor forumun yeni üyesi filanda değilim neyimden şüphelendi ki tellesin eleştirince kuşmu oluyoruz yani
abdullah abi bana kuş dedi diye dava mı açıcam espriydi sadeceama bana kuş demesi enteresan yani ilk defa biri bana bu imada bulundu hayıor forumun yeni üyesi filanda değilim neyimden şüphelendi ki tellesin eleştirince kuşmu oluyoruz yani
Tellesi eleştirdim dün gece kuş olduğum ortaya çıktı böyleceknk ne zmn kuş oldun
fenerli a.santos bir sol açık kadar çalım hız ve top sürme becerisine sahipti..defansı rezildi kabul ama hücumu 10 üstünden 9,5 tu ve arsenale gitti fenerden bizim tellesin hücumu 5 defansı 3..ciddi çok rezil bir performans gösterdi şu ana kadar..bizim takımın topçusu diye kötüye kötü demicez mi yani?