#13 Alex Telles

Telles özellikle geçen sene ikinci yarıdan itibaren bir bekten beklenenlerin büyük çounluğunu yapıyordu.. Özellikle savunması konusundaki eleştiriler o tarihten sonra ezbere yapılıyor. Sneijder-Yasin ile beraber son derece iyi oynuyordu.

Bizim ülkede genel beklenti Tellesin mesela Caner gibi sadece OFANSI düsünüp muz orta yapmasi. Elin dandik Moldesi delik desik etti ofansif Canerin kanatini.

Dedigin gibi ligin ikinci yarisinda gözle görülür bir düzelme ve performans artisi vardi Telles de. Yasin-Sneijder-Telles ile o kanat gece sezon belkide takimda tek iyi calisan bölgeydi. Biz de gittik en iyi olan bölgemizi bozduk bu sezon. Carole bence hala kapali kutu, adamin 5 macini gördük. Telles ile beraber kalsalar ölürmüydü Hamza, ne güzel rekabet olusurdu ikisi arasinda, kazanan biz olurduk.

Ligin ikinci yarisinda Tellese öyle agir yüklenenler net artniyetlidir.

Telles verkac yaparak takimimiza pozisyon yaratan bekti bunu yollayan hamzanin aklina ben.

İnter alsa bari bunu sezon sonu gelmesin

Bizim ülkede genel beklenti Tellesin mesela Caner gibi sadece OFANSI düsünüp muz orta yapmasi. Elin dandik Moldesi delik desik etti ofansif Canerin kanatini.

Dedigin gibi ligin ikinci yarisinda gözle görülür bir düzelme ve performans artisi vardi Telles de. Yasin-Sneijder-Telles ile o kanat gece sezon belkide takimda tek iyi calisan bölgeydi. Biz de gittik en iyi olan bölgemizi bozduk bu sezon. Carole bence hala kapali kutu, adamin 5 macini gördük. Telles ile beraber kalsalar ölürmüydü Hamza, ne güzel rekabet olusurdu ikisi arasinda, kazanan biz olurduk.

Ligin ikinci yarisinda Tellese öyle agir yüklenenler net artniyetlidir.

Renktas ne diyon yaw biz Canerden daha iyi Muz Orta acan Caroleyi aldik yaw adama tovbe de yaw.

Telles filan zaten günah keciler oldu, sanki takim futbol oynuyordu da, su genc oyunculara takmistik. Hala Semih denen herifi cekiyoruz 24 yasinda, Emre Colak gibi üstüne koymayip saatli bombalari cok seviyoruz, sonra Bruma gibi (20), Telles (22) yaslarinda ki adamlara patliyoruz. Gören dicek de Carole cok iyi oynuyor, iki macla fena kapiyoruz tapiyoruz salliyoruz.

Bu gözler Burak vs Lewandowski kim daha iyi topic ler gördü , daha baska bisey dememe gerek var mi ?

Valla tipinden midir nedir özlüyorum bu çocuğu.Carole olmadı sanki ya :(
Kopek gibi kosuyordu ileriye Carolede bunu goremiyorum neymis dengeliymis adam 90 dakika boyunca bir orta yapiyor gorende 5-6 orta yapiyor.Carole defansta durmaktan baska ne yapiyor.Bunu Telleste yapardi.

Kopek gibi kosuyordu ileriye Carolede bunu goremiyorum neymis dengeliymis adam 90 dakika boyunca bir orta yapiyor gorende 5-6 orta yapiyor.Carole defansta durmaktan baska ne yapiyor.Bunu Telleste yapardi.

Bende aynısını düşünüyorum tamda takıma ısınmışken. Ama olur mu evlat dediğin TÜRK olup , oturduğu yerden para yiyecek !

Ki problem o bile degil, Telles i Sabri ile kiyasliyorlardi, adam 5 assist yapmista, telles tek bir gol atmista. Telles Sabri gibi cikis yapsa, ve geriye dönmese, o da en az 10 assist yapardi, adam ama ilk isini yapmak icin geriye kosup önlem aliyordu, ve isini öneme alanin bu ülkede degeri yoktur. Show yaparsan, sevilirsin, yoksa bir hicsin.

Neden gitmesini istemediğimizi şimdi anlamışsınızdır umarım. Takımda güvenilebilecek alternatifli tek pozisyon sol bekti, sağolsun Hamza orayı da yedi.

tapatalk

Aklima geldi hala anlamis degilim!! Bu adam nasil son gün kiralanir aklim almiyor!!??

Para kazandik desen ne kazandik? Baska yabanciya kontenjan actik desen, yok öyle bir derdin? Yoksa evlat Olcan'a yer acmak icin mi yolladik?

Yok illa bize küfür yagdirin diyorlar!

Ben demistim Tellesin defansi o kadar berbat degildi.Adam hucuma cikardi orta yapamasa bile verkac yaparak takimi ileriye gotururdu simdi bunu beklerimiz de olmadigi icin ileriye gidemiyoruz.

Son düzenleme:
Evet beyler benim dedigime geliyorsunuz simdi hepiniz teker teker.

Sol beksiz kaldik iste haftalardir. Tek alternatifli olan bölgemizin de icine etti Allahin cezasi Hamza son gün.

Sol bekte Balta oynuyor lan Balta, daha ötesi var mi. O lanet kisir sezonlarin sol beki ve sag beki hala oynuyor ve yil olmus 2015, ulan Hamza ulan Hamza sana ne desem az hain herif.

Ulan cok birseye gerek yok,yemin ediyorum Telles, Melo ve Bruma takimda olsaydi,bu kadar aptal bir yönetime sahip olmasaydik,su am transfere ihtiyacimiz olmadan, Burak kazmasina rağmen sampiyon olurduk su kadroyla.

Muslera
Gross Denayer Chedjou Telles
Melo Selcuk
Bruma Sneijder Podolski
Burak

Cenk Carole Hakan Jose Emre Yasin Sinan

Gibi bir ilk 18 ile mücadele etme firsatimiz olsaydi,yemin ediyorum sampiyon olurduk.
Dusunun oyle bir 18 saydim ki, Olcan-Umut-Semih-Bilal-Sabri gibi capsiz adamlari kadroya almaya gerek duymadim ve su kadroda bir tane bile ekstra transfer yok.
Yaziklar olsun cidden su kadronun anasini sey edenlere.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim fikrim hala değişmedi orta acmayı bilmeyen tellesi gönderdik inş sene sonu alırlar 10 m cok iyi para

Millet Sabri ve Gökhan Gönül gibilere aliştigi için her maç 1000 orta bekliyor Telles'den. Telles'in defansif anlamda kuvvetli olmasi, iyi pas yapabilen oyuncu olmasini görmezden geliyorlar. Sabri ve Gökhan gibi her maç orta yapmaktan baska bir sey yapmayacak. Futbol IQ belli oluyor.

Geri
Üst Alt