Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Sorumluluk alıyor ama oynadığı mevkiye göre fazla riskli oynuyor. Fiziği çok iyi zaten. İleride daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ujda'yla oynadılar mı daha önce bilmiyorum ama uyum sorunu vardı sadece bugün Dany'de. Bence tek sorun oydu.

Aşırı özgüveni başına bela açmadığı takdirde çok iyi. Hızı da önemli bir özellik.

Bizim defansin ortasindan gene 3.bölgenin ortasina dogru dikine attigi bütün toplara rakip müdahale etti,kalemizde tehlike oldu,basit oynasin türkiyenin en iyi stoperi olur,cok hizli,cok kuvvetli,birde nerde duracagini bilsin yeter.Iyiki almisiz bu elemani...

Bana biraz riskli geliyor.Müdaheleleri var eyvallah ama adamı kaçırıyor sonra koşup yetişmeye çalışınca yehlikeli hamleler yapabiliyor.Ama ümitliyim artıları da bir hayli var.

Uzun zamandır bu kadar insiyatif alan stoper mi gordunuz,

illa elestirecek bir halt buluyorsunuz cocuk hayatında ilk defa buyuk takımda oynuyor.

100 metreyi 10 küsür saniyede koşar, çok hızlı.

Kritik müdahaleleri olduğu kadar hataları da vardı.

Adamın oyun yapısı böyle; temkinli, sakin oynarsa böyle etkili olamaz ama.

kasimpaslari golcu oyuncu baslarda atilan toplara delli gibi kosuyordu bakti danny 2-3 pozisiyonda ferari gibi yanindan gecti daha sonra atilan toplara kosmayi bile birakti :D

Değişik bir adam. Bir defa yedek için müthiş, 11 için de bir değişik yani net konuşamıyorum :D Hamleleri, pasları iyi. Zaten sürati müthiş Servet'i izleyen bu gözlere, arkaya atılan topta koşup forveti geçip topu alıp dönüp oyun kuran yedek stoper görmek aşırı lüks :D

Ama bazen öyle hareketler yapıyor ki geriliyorum ekran başında. Gerçi fena bitirmiyor ama baya geriyor :o

Topla oynamayı çok seviyor.Bu sene büyük takımlara karşı yine böyle oynarsa başımız çok yanar.

harikaydı... Bir kaç hata yaptı ama aynı hatadan Selçuk bile yaptı. Tek fark Selçuk yapınca şanssızlık diyoruz Dany yapınca bomba.

harikaydı... Bir kaç hata yaptı ama aynı hatadan Selçuk bile yaptı. Tek fark Selçuk yapınca şanssızlık diyoruz Dany yapınca bomba.

dany son adam oldu icin olabilirmi onun yapti hata direk kaleciyla karsi kariya birakir oyuncuyu ama selcugun yaptigni telafi edebilecek geride baska oyuncular oldu icinde olabilir

tecrübe eksiği çok fazla dannyi en çok savunanlardanım yeteneği çok açık fakat sahada bazen basit belirli doğruları yapmak gerekir fazla riske gerek yok

mesela en basit kural daha savunmada ilk maçına çıkarken hocan savunmada topu sektirme der uzun toplarda bunun gibi bazı noktalarda özgüveniyle riske girip bence hata yapıyor iyi bir futbolcu cezayı keser şampiyonlar liginde

bence zamanla daha da iyi olacaktır yeteneğine göre üst düzey maç tecrübesi az

Geri
Üst Alt