Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

bu adamı orta sahaya koy sırıtmaz

Valla piskopat bu adam :D Sol bekte 2.yarı birinide pazara yolladı :asd:

İyi oyuncu yalnız. Ama ciddi sorunları olduğu belli 13 yaşlarında falan hep forvet ve forvet arkası oynuyordu daha sonra döverek stoper yapılmış heralde.. Adam kabullenememiş çünkü bi türlü :D Gol falan atsa ne yapacak çok merak ediyorum gerçekten :asd:

Yediğimiz gol ceza alanında tutacak bi adam var ama hayattan kopmuş o anda Dany uzayda falan geziyor

Gekas'ın direkten dönen topu adamı zaten Semih karşılamış arkada Gekas koşuyor ama Dany o sırada yine Dünya ile bağlantısını koparmış.

Reyiz reklam panolarını tutarken:ka21:

El bombası gibi. Her an bir şey yapıp Galatasaray da kariyeri bitebilir.

takimdaki en begendim oyuncu reis :ayatollah: yillardir boyle hizli guclu bir defans oyuncugmuz olmadi millet begenmiyor neymis saatli bombaymis yani demek istiyorlarki 100 mac oyunasa 1 hata yaptimi aha bomba patlamis oldu boyle bakarsaniz oyuncuya elbete sizin icin saatli bomba olur dunyada hangi defans futbolcu hata yapmazki neden bunun hatasi direk bomba oluyormus ?

takimdaki en begendim oyuncu reis :ayatollah: yillardir boyle hizli guclu bir defans oyuncugmuz olmadi millet begenmiyor neymis saatli bombaymis yani demek istiyorlarki 100 mac oyunasa 1 hata yaptimi aha bomba patlamis oldu boyle bakarsaniz oyuncuya elbete sizin icin saatli bomba olur dunyada hangi defans futbolcu hata yapmazki neden bunun hatasi direk bomba oluyormus ?

Dünyanın hangi defans oyuncusu 2 ye 2 gelen rakibe karşı takım arkadaşının savunduğu adama markaj yapmaya yeltenir.

Boyle bir defansciyla mac yeniyorsak oda bizim buyuklugumuzdur .. Heran hata yapacak diye altima ediorum

top havadayken hayallere dalıyor bence, yediğimiz golde de sertana o kadar uzak kalması enteresandı yani

sezon sonu kendisini tribüne gönderecek transfer yapılmalı. ben bu kadar iyi görünüp de kötü olan bir adam görmedim.

Dany gibi bi yedek oyuncuyu her takim ister. Ama ilk 11´de uzun vadeli bi oyuncu degildir bence.

aslında bu adamı seviyorum ama çok istikrarsız. bir maç bakıyorsun yok artık, mükemmel oynuyor diyorsun. öbür maç geliyor saçma sapan beklenmedik hatalar yapıyor. zaten forumda da yerilip-övülme bakımından en değişken futbolcu kendisi herhalde

Çok tedirgin ediyor , sezon sonu iyi bir stoper şart ..

Bu adam stoper dışında tüm mevkilerde oynar:DAdam hangi ütopyada anlayamadım.Gerçi müthiş bir ciğer var kendisinde.Ancakstoper olarak kendisini olgunlaştırması şart.Bu sene idare ediyoruz.Ancak Ujfa'nın da sezon sonu bırakmasıyla üst düzey bir savunmacıya ihtiyaç şart.

Çok daha dikkatli pozisyon almalı, Gekas'ın direkten dönen topunda acemice arkasına bakmadan rakibe bastı. Bir de yediğimiz golde pozisyonu seyretmekle yetindi, tamam topa bakıyorsun anladık ama sen defans oyuncususun arada bir çevrene bakacaksın arkadan rakip geliyor mu diye. Zaten rakibini kovalasa golü yemezdik.

Dün uçtuğu pozisyonun videosu var mı havada durdu adam resmen bence içine bişey kaçmış olabilir in cin filan:lol:

İyi mi kötü mü anlamadım gitti,cok garip bi adam....

Hem Semih hem Dany hamle oyuncuları. Bunun bedelini de hemen hemen her maç 1 karşı karşıya vererek ödüyoruz. Kötü bir oyuncu değil Dany ancak bi ağırlığı yok sahada. Drogba ve Sneijder gibi inanılmaz transferlere bütce ayırdığımız için bu bölgeyi biraz riske attık umarım minimum hasarla atlatırız. Sene sonunda Semih'in yanına reis bir stoper gelecektir Dany ise cok uzun yıllar yedek kulübemizde sağlam bir alternatif olarak kalır.

Hayatımda lakabını bu kadar hakeden bi adam görmedim, tek kelimeyle bomba dany :)

Geri
Üst Alt