Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Kırmızı pozisyonunu izledim faulle alakası yok sıradan bir ikili mücadele Dany her türlü yerdi orda Burhan'ı zaten yere attı kendini onun için.

Kırmızıdan önce her topa Dany koşuyordu, belliydi böyle birşey olacağı. Adam tek başına savunma yapıyordu.

Kırmızı kart yedi ama golü kurtardı. 2-0 olsaydı dahada çok gerilirdik kolay olmazdı yine skoru lehimize çevirmek. En iyisini yaptı bence.

Faul olmayan pozisyonda kırmızı çıkardılar adama.

affet beni dany

sezon baslarinda cok pis elestiriyodum ama cok pismanim, yedirdi laflarimi bana. son maclarda harbi cok iyi

Pozisyon tartışmalı da neden müdahale ediyor ? Koşuya devam etse rahat yetişirdi.

Hafta içi kırmızı kart pozisyonunda yaptığı hareketleri Ronaldo'ya 100 kere yaptı.Real maçındaki o berbat hakem bile o pozisyonları oynattı ama bu akme verdi.Çok tuhaf yani.

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Faul falan yok. Burhan topu açmadan Dany kolunu atıp omuzunu rakibinin önüne almış. O saatten sonra feriştahı olsan defans oyuncusunu geçemezsin. O da farkında olduğundan hafif itmeyle kendisini bırakıyor.

Buna faul çalınıyorsa bu gün futbol denen oyunu net süre 10 dakikadan fazla oynayamazsın.

Sözde futbol yorumcularının bir kere olsun dürüst olmamaları da ayrı konu.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hakemin kararı hatalı kırmızı kart olmaması gerekiyordu. Çünkü pozisyonda faul bile yok ama şimdi DANY'e laf edilecek ya "niye orda müdahele ediyor. Koşsaydı alırdı zaten topu" denmeye başlanır.

100 milyar pozisyon gösteririm birbirine eliyle koluyla itilen..

Dany güçlü karşısındaki çelimsiz Burhan Dany'nin hızına ve gücüne yetişemeyeceğini anladığı için bırakıveriyor kendini..

Bakıyorum bu forumda Galatasaray'ın oyuncusuna teknik heyetine saldırmak marifet olmuş neymiş Dany koşabilirmiş, yetişebilirmiş...

Zaten koşuyor adam iki elini yapıştırıp vücuduna koşamaz.., mücadele eden iki futbolcu elleriyle birbirlerine müdahale ederler zaten..

Yahu bunun faulle alakası yok Dany zaten rakip oyuncuya yetişmiş omuz omuza gelmişler elini yana açıyor adamda "bana yetişti zaten bi darbe vursa da atsam kendimi" diye düşünüyor nitekimde öyle oldu yazık!

danny pozisyonuna kırmızı diye futboldan net şekilde anlamıyor dunku hakem zaten talimatla gelmiş oda biliyor bunun kırmızı olmadığını malesefki amacına ulaştı belkide şuan takımdaki en sıvrılen adam danny uyanın beyler buyukbir tezgah var bu işte tff,fener,ve hakemler.

Pozisyon faul değil zaten de Dany daha çok bu pozisyonlarda omzunu kullanırdı, şimdi omuzla karışık kolunu da açtı daha dikkatli olması lazımdı

Yalniz cok efendi biri bu Danny, faulden sonra bütün oyuncular hakeme saldirirken hic orada yoktu kendisi aldi karti cikti oyundan.

çok gereksiz bi fauldu be dany.

bence faul. yoktan yere 2 maç . zaten geçemezdi seni

Geri
Üst Alt