Dany ye laf atanlar kayip olmus

Dany her zaman -> Semih ve Riera, tercihim hep boyle olmustur

Sol bekte ki iyi performansıyla; Semih'ten iyi olduğu argümanını desteklemen garip olmuş. Dany'nin stoper olmadığını anlamanız için daha ne yapması lazım.İyi sporcu. tekniği de iyi ama malesef stoper değil.

Formanin arkasinda ,,Nounkeu D." göriyorum ve nedense fena bi kahka atdim.

Iyi oynadi.

{Tapatalk}

zaten ben hep diyorum stoper olması için hava hakimiyeti olacak. Birde dany gibi çok fazla savruk, dağınık olmayacak. Ama ne yazık ki bu onda var.

Fakat dany'de çok iyi bi özellik melo ve chedjou'dan sonra takımda en iyi bire bir oyuncusu. Rakibiyle bire bir kalırsa yerden gelen rakibini mutlaka durdurur, basar alır topu. bu özelliği ile evet sol bek oynayabilir. Ama o atmaya çalışıp atamadığı çalımda gerçekten sövdüm. Bu dağınıklık konusunda mancininin kulağı çekmesi lazım. Onun dışında fena değildi.

hatta riera'dan iyiydi sol bekte. Riera'nın defansif bi numarasını göremedim. Umarım stoper olarak takımda görmem bi daha bunu. Birebirde iyi işte, oynasın solbekte

Bunu oynatacaksak bizim kalenin uzagında oynatmalıyız.Sol Bek performansı bile stoper oynamasından iyi.

Macin bizim acimizdan tansiyonu ve ilk sol bek tecrubesi icin gayet iyiydi. Mancini mutlaka pozisyon almasinda uzerine isleyecektir. Sol bek olarak her zaman arkasindayim, ama stoper olarak asla bu takimda gormek istemiyorum Dany'yi. Son adam oynayacak kalibrede degil.

Yanliz, ben hala sol bek oynarken sag aciktan nasil gol attirdigini anlamadim.

:asd:

Golleride mi Danny atsın napsın adam hatasız oynadı:Daman diyim stoper falan düşünülmesin ama:D

Beklenenin çok çok üstünde oynadı..Bir de hamle yaparken biraz daha sakin davransa olacak..

AB sebestliği Ocakta gelirse ve ara dönemde iyi bir solbek bulunamazsa ilk onbirde solbek olarak oynamalı.

AB sonrası transfersiz kadro TŞL:

MUSLERA

EBOUE CHEDJOU ZAN DANY

MELO SELÇUK

AMRABAT SNEİJDER BRUMA

DROGBA

Bu sezon icin :

Stoper oynamasina No

Sol Bek oynamasina Yes

Gelecek sene kesin gönderilmeli ama

1. Ayrica Sabri nin 100 yilda veremedigi ortayi verdi sahanin ters tarafindan :DD

Bizim maclari LigTV haricinde bir yabanci kanal vermiyor, o yüzden ligde ne oynarsa oynasin bilmiyor yabancilar.

Söyle Sampiyonlar Ligi maclarinda iyi oynasa da en azindan aldigimiz para geri göndersek.

Kolarov fln. nere Dany nere yani. Bu adamin bile gelmeden önce CV'si yetersizdi zaten, Amrabat gibi. Hatta Marsilya ilgileniyor haberleri gelmisti. Satalim gitsin.

AB sebestliği Ocakta gelirse ve ara dönemde iyi bir solbek bulunamazsa ilk onbirde solbek olarak oynamalı.

AB sonrası transfersiz kadro TŞL:

MUSLERA

EBOUE CHEDJOU ZAN DANY

MELO SELÇUK

AMRABAT SNEİJDER BRUMA

DROGBA

bilmiyorum ama AB Kuralli afrikali ve brezilyalilara gecerli degil aga xD

yani olabilir Eboue nin, Ched in, dany nin, Amrabat in Drogba nin AB pasaportu varmi diye, bazilarin fransa olarak pasaportu olabilir, ama olsa bile Amrabata filan ne gerek var xD aydini oynatirim xD

Vay be adamı Gaziantepten bedava aldık şimdi CL'nin en iyi defans oyuncularından bir tanesi oldu :)

bilmiyorum ama AB Kuralli afrikali ve brezilyalilara gecerli degil aga xD

yani olabilir Eboue nin, Ched in, dany nin, Amrabat in Drogba nin AB pasaportu varmi diye, bazilarin fransa olarak pasaportu olabilir, ama olsa bile Amrabata filan ne gerek var xD aydini oynatirim xD

melo muslera italyan

ched, didi fransız

amrabatı bilmiyom :D

Geri
Üst Alt