- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
sanmam. neyden bahsediosn acabaÇok güzel bir teklif yapmıştım sana reddetmiştin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmam. neyden bahsediosn acabaÇok güzel bir teklif yapmıştım sana reddetmiştin.
Russellsanmam. neyden bahsediosn acaba
yaw kardeşim ruseel nedir nefesi nereye kadar van vleeti veririm ama bir sor kardeşim sana ne lazımRussell
Sana ne lazimyaw kardeşim ruseel nedir nefesi nereye kadar van vleeti veririm ama bir sor kardeşim sana ne lazım
takas 2 kişi yapılan biir eylemdir
bana fg lazım ft lazım imporaterimSana ne lazim
Capelayi vereyim fgen yola gelsin rtsbana fg lazım ft lazım imporaterim
Tamam kardeşim kadromu görüyorsundur zaten.yaw kardeşim ruseel nedir nefesi nereye kadar van vleeti veririm ama bir sor kardeşim sana ne lazım
takas 2 kişi yapılan biir eylemdir
evet 0 sayı 0 attempt ile beni coştrurAdams vereyim? FG'nin tillahı @Yunus Abi
Memnuniyetsiz herif.evet 0 sayı 0 attempt ile beni coştrur
guard lazım...
Transfer şikesi yapalım kingdaşhKingdasim onurla guzel bir takas yapalim.
Hemen bir takas patlatalım renkdaş.3 hafta oldu takas sayısı 0 ligde herkes mi memnun takımlarından. Ya da birbirimizi kazıklama derdindeyiz renktaş renktaşına böyle mi davranır!!!
Sizde bana lazım olan 1 oyuncu var ama vermezsiniz onu.Hemen bir takas patlatalım renkdaş.
yırtınıom takas die3 hafta oldu takas sayısı 0 ligde herkes mi memnun takımlarından. Ya da birbirimizi kazıklama derdindeyiz renktaş renktaşına böyle mi davranır!!!