Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.837
- 29.223
- 2.993
dördüne karşılık ne istersin?Curry, embiid, mitchell ve BolBol önderliğinde şampiyonluğa yürüyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dördüne karşılık ne istersin?Curry, embiid, mitchell ve BolBol önderliğinde şampiyonluğa yürüyoruz
nasıl yani renkdasdördüne karşılık ne istersin?
harden istemio msndördüne karşılık ne istersin?
adebayo ve markenen sakatlaninfa goruselimSakatlarımızı değiştirip yeni bir soluk getirelim
HARDEN SAKATharden istemio msn
kardesim ayagi m koptu adam mi oldurdu doncek yani 2 haftayaHARDEN SAKAT
renkdas senin takımda uzun yok uzun vereyim sanaHARDEN SAKAT
renktas banchoroda sakat ne bu sakatfobi ykismioHARDEN SAKAT
cole antony ile takaslanablr gbi
Kolu hazir olduğuda sana vereceğim.cole antony ile takaslanablr gbi
cole - cunningham takasiKolu hazir olduğuda sana vereceğim.
Cuningam öldü herhalde bakmama gerek yokcole - cunningham takasi
Drafttan sonra demiştim. Fena kazık geldi autopick'ten. Kolsuz adam ya. 1 ay çok bile sabrettim. Bu yeteneksizden sonra Claxton, Adams, Aldama gibi reis pivotlar draft edilmiş. Bize düşene bak. Acayip kuruldum şerefsize. Takımdan gönderdim yine de rahatlamadım. Çünkü FA da bomboş kalmış. Bu sene 2 kişi fazla oynayınca FA da leş atıyorOkongwu adlı arkadaşı ben almadımdiğerleri kendi tercihlerim
benceDrafttan sonra demiştim. Fena kazık geldi autopick'ten. Kolsuz adam ya. 1 ay çok bile sabrettim. Bu yeteneksizden sonra Claxton, Adams, Aldama gibi reis pivotlar draft edilmiş. Bize düşene bak. Acayip kuruldum şerefsize. Takımdan gönderdim yine de rahatlamadım. Çünkü FA da bomboş kalmış. Bu sene 2 kişi fazla oynayınca FA da leş atıyordraft'ı iyi yapan şampiyon olacak, fa'dan alınan adamla şampiyon olunmaz bu sene