13. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball | Şampiyon Gökhan Bilgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polizeiyi aricam yakinda

Ekli dosyalar

• E3D0749F-9AF3-4D6F-9123-9859AD2822CB.webp
    E3D0749F-9AF3-4D6F-9123-9859AD2822CB.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 17
Sakatlarımızı değiştirip yeni bir soluk getirelim

vetolayamlar nedenlerini yazabilir mi

Okongwu adlı arkadaşı ben almadım :( diğerleri kendi tercihlerim
Drafttan sonra demiştim. Fena kazık geldi autopick'ten. Kolsuz adam ya. 1 ay çok bile sabrettim. Bu yeteneksizden sonra Claxton, Adams, Aldama gibi reis pivotlar draft edilmiş. Bize düşene bak. Acayip kuruldum şerefsize. Takımdan gönderdim yine de rahatlamadım. Çünkü FA da bomboş kalmış. Bu sene 2 kişi fazla oynayınca FA da leş atıyor :( draft'ı iyi yapan şampiyon olacak, fa'dan alınan adamla şampiyon olunmaz bu sene

Drafttan sonra demiştim. Fena kazık geldi autopick'ten. Kolsuz adam ya. 1 ay çok bile sabrettim. Bu yeteneksizden sonra Claxton, Adams, Aldama gibi reis pivotlar draft edilmiş. Bize düşene bak. Acayip kuruldum şerefsize. Takımdan gönderdim yine de rahatlamadım. Çünkü FA da bomboş kalmış. Bu sene 2 kişi fazla oynayınca FA da leş atıyor :( draft'ı iyi yapan şampiyon olacak, fa'dan alınan adamla şampiyon olunmaz bu sene
bence
playofflar gercek ligde yaklasirken tankingler dinlenmeler baslyinca orda fa aktif kullanmak gerektiriyo kader de belirler as cok ama dedigin gbi bolbol falan disinda azdirtici biri suanlik pek yok gbi.

hayrina benle takas yapcak var mi??? durumumuz belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt