- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
GSC'ye göre. Şu ana kadar 4-5 tane küme düşmeli yarışma yaptım sadece 1'inde 5 kişi küme düştü. Ki onda da sınır 30'duKime gore guzel?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSC'ye göre. Şu ana kadar 4-5 tane küme düşmeli yarışma yaptım sadece 1'inde 5 kişi küme düştü. Ki onda da sınır 30'duKime gore guzel?
Eyvah o zamanGSC'ye göre. Şu ana kadar 4-5 tane küme düşmeli yarışma yaptım sadece 1'inde 5 kişi küme düştü. Ki onda da sınır 30'du
Goz gore gore kume dusuyoruz biriniz el atsin
Eyvahlık bi durum yok abartmayınEyvah o zaman
trolleri engelleme projesi başarıya ulaşmış görünüyor.Goz gore gore kume dusuyoruz biriniz el atsin
bunda küme düşen cezasını golvizyonda çekebiliyormu ?
sabrın sonu selamet ve profesör üyeliktir iyi forumlarYarışmada küme düşmenin yanında züğürt tesellisi olarak +500 mesaj hediye olayi olsun. Artik biktim bu aslan rutbe olayindan. Gelişim şart
Puanlarım hazır
Şu an bir kez daha dinliyorum puanladıklarımı
Sonrasında ileteceğim
Ben şarkımın ilk ona gireceğini düşünüyorum.Hayri Cund ve Tahir Mahir Koç küme düşme adaylarımdır. Erzurum ve Denizli gibiler![]()
Anket sonucu neyse o abi şu an yeni usul öndeBen şarkımın ilk ona gireceğini düşünüyorum.
@Cihan Ağzıkara son durum ne? Eski usul mu yeni usul mu? Nasıl puan verelim?
Ulan senin sarkini herkes biliyor bu nasıl işkuşlar öttü
herkes tam puan verdiği şarkıyı bilir rtaşUlan senin sarkini herkes biliyor bu nasıl iş