- 20 Ağustos 2017
- 19.264
- 12.924
- 1.653
Kendi kendine duzenlersin icimizdeki IzlandaliBana ortak bir organizatör bulursanız 135. yarışmayı düzenlerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kendine duzenlersin icimizdeki IzlandaliBana ortak bir organizatör bulursanız 135. yarışmayı düzenlerim.
şikeye ortak mı arıyorsunuzBana ortak bir organizatör bulursanız 135. yarışmayı düzenlerim.
Yav bana niye kızıyorsun Arif yaKendi kendine duzenlersin icimizdeki Izlandali
Sahaya cikarken Beni alkislamiyacak misinYerli şarkılar arasında 3.olmuşum fakat küme düşmüşüm
Şeref madalyası olarak göğsümde taşırım
Yok gayet şeffaf olacak.şikeye ortak mı arıyorsunuz
Aslında zaman olsa daha farklı bir şarkı seçebilirdimAyrıca en çok @Murat Ünsal 'in secimine sasirdigimi belirtmeliyim ben Sami falan seçti sandım aşk acisindan
Juriler olmasa ilk 5 giremiyordun gibi geldiJuriler olmsaydi sampiyondum
iyice süphe düstü icimeJuriler olmasa ilk 5 giremiyordun gibi geldi![]()
Aman üzüntüden ben ne konuştuğumu biliyor muyum sankiHocam ne anlatıyorsun
Bi şak şak şak yapcam birazdan sana gelsinSahaya cikarken Beni alkislamiyacak misin
La getJuriler olmasa ilk 5 giremiyordun gibi geldi![]()
gerçek şampiyonlarKazananlar bunlardır Emre reyiz:
Ekli dosyayı görüntüle 247429
Diğerleri “marjinal olayım” diye atılmış puanlar.
Tebrik ederim arkadaşlarımızı marjinalvision olarak yarışma adını değiştirilmesini sunacağımKazananlar bunlardır Emre reyiz:
Sonuncu geldigim icin incindim yawYav bana niye kızıyorsun Arif ya![]()
banger bangerin Kasım Şeren'i geçememesi pekiKazananlar bunlardır Emre reyiz:
Sampiyon sarkiyi dinliyelim
Üstad yarışmanın başında sadece gönüllere dokunmak; müzik zevkimi paylaşmak benim için tamam demiş idim, ben hep bu atmosferi ve eğlencesi için katıldım, bir çok güzel parça ile denk düştük; yine çok eğlenceli bir yarışmayı daha geride bıraktık. Çok teşekkür ederim puan içinSağolasın.Geçen tahminim var demiştim ya senin şarkı için. Vallaha doğru etmişim tahmin
Bu arada seninki de çok sevdiğim bir şarkıdır. Canlı versiyon seçmesen benden 12 puan alırdın o şarkıyla(Biliyorum sondaki solo falan diyeceksin ama yine de ben studio'cuyum o şarkı için)