136. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Merka ettim simdi. Adini Cihan Ozbek olarak degistimeye az kaldi.

Cihan nerelerde bilen var mı?

En son Gaziantep'e gidecekti. Kebapları gömmekten interneti unuttu herhalde :)

Cihan üstaddan haber getirdim sizlere. Selamı var. Yarışma ile ilgili durum ise, sonuçlar açıklanacak ancak biraz sabır istiyoruz sizlerden. :hat:

Cihan üstadın mesajını iletiyorum:

"Fabrikada yoğun bir denetim takviminden geçiriyoruz o yüzden foruma bile giremiyorum kaç gündür
Denetimler bitsin sonuçları açıklayacağım iptal söz konusu değil"

Cihan üstaddan haber getirdim sizlere. Selamı var. Yarışma ile ilgili durum ise, sonuçlar açıklanacak ancak biraz sabır istiyoruz sizlerden. :hat:

"Fabrikada yoğun bir denetim takviminden geçiriyoruz o yüzden foruma bile giremiyorum kaç gündür
İşmiş ben de sağlıkla ilgili 1 sıkıntı var diye düşünüyodum.Sıkıntı değil bekleriz..

Ulan biz de başına bir şeydi geldi sandık. İş güçmüş, Hain adam. @Cihan Ağzıkara

ben çocuk şarkıları versiyyononu organize etmek niyetindeyim.

babalar ve baba adayları katılabilir

ben çocuk şarkıları versiyyononu organize etmek niyetindeyim.

babalar ve baba adayları katılabilir
Hamza'dan vurgun yemiş renktasim. Iyi düşünmüşsün bunu. Aslinda bu mesajini görmüştüm dun. Bugun benim aslan parcasini uyutmaya calisirken repertuar tükenince aklıma geldi. Acil takviye lazım. Zira kendimi bir ara gözlerin doğuyor gecelerimeyi ninnilestirmeye calisirken buldum, cocuk garip garip suratıma bakıyordu :)

Hamza'dan vurgun yemiş renktasim. Iyi düşünmüşsün bunu. Aslinda bu mesajini görmüştüm dun. Bugun benim aslan parcasini uyutmaya calisirken repertuar tükenince aklıma geldi. Acil takviye lazım. Zira kendimi bir ara gözlerin doğuyor gecelerimeyi ninnilestirmeye calisirken buldum, cocuk garip garip suratıma bakıyordu :)
genelde söylediklerim doğru çıkar Celalim sende alışırsın.

Galatasaray galibiyeti vs Seks konum şu an kayıp biliyor musun? inanılmaz bir ilgi vardı konuya ama maalesef sansüre ugradı

Dünya'daki gizemini sürdüren ve sırrı hâlâ çözülememiş 3 şey

Kennedy Suikastı
D.B.Cooper
GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışmaları

Geri
Üst Alt