Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.804
- 15.493
- 2.323
İsmi kolpaysa yanlış olma payı yok maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmi kolpaysa yanlış olma payı yok maalesef
Puanlar kaybolduBitmek bilmeyen bir yarisma
İşmiş ben de sağlıkla ilgili 1 sıkıntı var diye düşünüyodum.Sıkıntı değil bekleriz..Cihan üstaddan haber getirdim sizlere. Selamı var. Yarışma ile ilgili durum ise, sonuçlar açıklanacak ancak biraz sabır istiyoruz sizlerden.
Cihan üstadın mesajını iletiyorum:
"Fabrikada yoğun bir denetim takviminden geçiriyoruz o yüzden foruma bile giremiyorum kaç gündür
Denetimler bitsin sonuçları açıklayacağım iptal söz konusu değil"
Ulan biz de başına bir şeydi geldi sandık. İş güçmüş, Hain adam. @Cihan AğzıkaraCihan üstaddan haber getirdim sizlere. Selamı var. Yarışma ile ilgili durum ise, sonuçlar açıklanacak ancak biraz sabır istiyoruz sizlerden.
Cihan üstadın mesajını iletiyorum:
"Fabrikada yoğun bir denetim takviminden geçiriyoruz o yüzden foruma bile giremiyorum kaç gündür
Denetimler bitsin sonuçları açıklayacağım iptal söz konusu değil"
Esprimi caldin hayin evlatCihan Ozbek
Merka ettim simdi. Adini Cihan Ozbek olarak degistimeye az kaldi.
Hamza'dan vurgun yemiş renktasim. Iyi düşünmüşsün bunu. Aslinda bu mesajini görmüştüm dun. Bugun benim aslan parcasini uyutmaya calisirken repertuar tükenince aklıma geldi. Acil takviye lazım. Zira kendimi bir ara gözlerin doğuyor gecelerimeyi ninnilestirmeye calisirken buldum, cocuk garip garip suratıma bakıyorduben çocuk şarkıları versiyyononu organize etmek niyetindeyim.
babalar ve baba adayları katılabilir
genelde söylediklerim doğru çıkar Celalim sende alışırsın.Hamza'dan vurgun yemiş renktasim. Iyi düşünmüşsün bunu. Aslinda bu mesajini görmüştüm dun. Bugun benim aslan parcasini uyutmaya calisirken repertuar tükenince aklıma geldi. Acil takviye lazım. Zira kendimi bir ara gözlerin doğuyor gecelerimeyi ninnilestirmeye calisirken buldum, cocuk garip garip suratıma bakıyordu![]()