Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gelmeden önce yerli statüsünde olacağı kesin gibi konuşuluyordu.Şu geldiğimiz noktaya bak.Kasımpaşa sene başında bir tane adamı Türk akrabası var diye vatandaşlığa alabilmişti biz niye yapamıyoruz?
Bizim gazetecilerin hepsi çöp bir tane mi aydınlatıcı bişey olmaz.Neden bu sorunun cevabı aydınlatıcı bir şekilde yazılmaz ve ya Bruma'nın sözleşmesi neden dondurulamaz.Çünkü ben Mete Düren'in aksine daha önce bu tarz sözleşme dondurmalar var diye hatırlıyorum.

trtspora göre malkinin türk olduğunu kanıtlaması için DNA testi yapılmış. bunada DNA testi ile karar verilir heralde
Şu izet oynasada herkesi bir güzel sustursa yahu. Adamın başına üşüştüler resmen. İnsanları neden rahatsız ediyor bu transfer anlamıyorum. Gerekirse Chedjou, Eboue oynamayacak İzet oynayacak. Yeterki iyi oynasın diğerleri oynamasada olur kanat lazım takıma.
Chedjou eboue zaten oynamıcak ama yine de izete yer yok şu anda.
Muslera melo stoper alex sneijder drogba
Oynaması için bu adamlardan biri kesilmeli tek ihtimal drogba.
Ne ilgisi var.Bu saçmalıklara inanmayın.Erdoğan destek çıktı kılıfına uydurdular.