#14 Izet Hajrović

Dany, Bruma, Amrabat, Riera gidiyorsa lisansı çıkar elbet. Ama bunlar zaman alan şeyler.

Adam gelmeden önce yerli statüsünde olacağı kesin gibi konuşuluyordu.Şu geldiğimiz noktaya bak.Kasımpaşa sene başında bir tane adamı Türk akrabası var diye vatandaşlığa alabilmişti biz niye yapamıyoruz?

Bizim gazetecilerin hepsi çöp bir tane mi aydınlatıcı bişey olmaz.Neden bu sorunun cevabı aydınlatıcı bir şekilde yazılmaz ve ya Bruma'nın sözleşmesi neden dondurulamaz.Çünkü ben Mete Düren'in aksine daha önce bu tarz sözleşme dondurmalar var diye hatırlıyorum.

Bil bakalım ülkede hangi büyük kasımpatalı :D

bi izleyemedik şunuda hep tribünde anasını satim ulan YD..

Lisansı çıksa nolcak ki, Türk olamadıktan sonra zaten ilk 11e girmesine ihtimal yok ligde. Muslera, Telles, Melo, Chedjou(yeni stoper), Sniejder, Drogba. Al sana altı yabancı. Eboue bile zor bundan sonra.

trtspora göre malkinin türk olduğunu kanıtlaması için DNA testi yapılmış. bunada DNA testi ile karar verilir heralde

Ligde Türk olmadan oynaması zor. Cl'de 3 tane değişiklik hakkımız var Telles ve yeni stoper kesin diğeri de alternatif azlığı nedeniyle Umut olur orta saha için. Akıllara gelen soru bu çocuğu niye aldık takıma?

Bu çocuk oynayamıyorsa yönetimin pısırıklığındandır.Gidip diyemiyorlar Malki nasıl Türk oldu.Başbakandan çekiniyorlar.Aynı yargıtay sonrası olanlara sessiz kaldıkları gibi.

Şu izet oynasada herkesi bir güzel sustursa yahu. Adamın başına üşüştüler resmen. İnsanları neden rahatsız ediyor bu transfer anlamıyorum. Gerekirse Chedjou, Eboue oynamayacak İzet oynayacak. Yeterki iyi oynasın diğerleri oynamasada olur kanat lazım takıma.

Şu izet oynasada herkesi bir güzel sustursa yahu. Adamın başına üşüştüler resmen. İnsanları neden rahatsız ediyor bu transfer anlamıyorum. Gerekirse Chedjou, Eboue oynamayacak İzet oynayacak. Yeterki iyi oynasın diğerleri oynamasada olur kanat lazım takıma.

Chedjou eboue zaten oynamıcak ama yine de izete yer yok şu anda.

Muslera melo stoper alex sneijder drogba

Oynaması için bu adamlardan biri kesilmeli tek ihtimal drogba.

Chedjou eboue zaten oynamıcak ama yine de izete yer yok şu anda.

Muslera melo stoper alex sneijder drogba

Oynaması için bu adamlardan biri kesilmeli tek ihtimal drogba.

Bende diyorumki gerekirse başka biri kesilir. Yeterki iyi oynasın.

Bursa macinda kadroda olur

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne ilgisi var.Bu saçmalıklara inanmayın.Erdoğan destek çıktı kılıfına uydurdular.

uydurulan bi kılıf yok, adamın annesi türk. neden ısrarla başka şeyler arıyosonuz?

izet gelmeden önce türk oynayamaz dediğimde onca laf yedim, ne oldu hani türk oynayacaktı. öküz altında buzağı aramaktansa şu kurallar ne diyo bi kere ona baksak olay çözülecekti.

Rahmetli Edis Bahtijarević nasıl Türk statüsünde oynayabildiyse bu çocuğunda oynaması gerekiyor.

Galatasaray, yeni transferine lisans çıkarttı.

Son olarak Albert Riera'nın sözleşmesini fesh eden Galatasaray, Izet Hajrovic'e lisans çıkarttı.

Hajrovic, teknik direktör Roberto Mancini'nin şans vermesi halinde Pazar günü Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.

Geri
Üst Alt