#14 Izet Hajrović

hayro yerine kim olursa olsun bir maç 30 dakikada oyundan alınsa ve bir sonraki maçtada 90+3 te oyuna girse morali eksi yüze düşer. mancini duygusal bakmıyor hiçbir zamn haklı olabilir ama bu maçta hayroya en azından 2.devre şans vermesi lazımdı.

Bu adam oyuna 90 da girmeye devam ederse daha çok eleştirilir. Mancini adama küfür ediyor 2 maçtır.

Ben bu adamdan umutlu değilim ama inşallah yanılan ben olurum kazanan Galatasarayım olur.

ligde ıyı oynadıgı maç sonrası oynatma chelsea gıbı dev karsılaşmada oynat.ilk 30 dakıkada oyundan al rize macında 89 da kurtarıcı dıye oyuna sok.el insaf hajroviç ne yapsın

Kendiniz iki dakikada wcden cikamazsiniz.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şu maçtan falan sonra sallamıyorum.. Genel sallıyorum ben ....

İlk maçından sonra bunu biz yazın göndeririz dedim..

Adamda koşma diye birşey yok ben hayatımda bu kadar ağır bu kadar hantal bir futbolcu daha hatırlıyorum o da Mehmet Batdal'dı..

Yazın defolsun gitsin nereye gidecekse.... Lucas'ın önünü açalım..

zamana ihtiyacı var,yabancı sınırlamasının kurbanı bu da.defansa yardımı öğrenebilse çok iyi oyuncu bence.maç yapmadan döktürmesini beklemek hata

Gelirken herkes dedi burada yabanci statusunde oynarsa hicbir faydasi dokunmaz turk statusunde oynar ise rotasyon icin iyi bir oyuncudur diye.

6+2 olacak sanırsam. Her türlü oynar. Bu oyuncuları kazanmamız lazım. Bana sıradan bir oyuncuymuş gibi gelmiyor nedense. Bu tip oyuncuları illa Bundesliga gibi liglerde parladıktan sonramı alacağız? Bir kerede biz parlatalım.

Sadece sol ayagi iyi olan bir oyuncu ne geri gelir nede gittigi yerden gelir

Bir sürü macini seyrettim

Amrabata ah vah derken daha kötüsü tebelles oldu

Umarim asama kat eder yoksa cok mac kaybederiz sag kanattan

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt