#14 Izet Hajrović

6+2 olacak sanırsam. Her türlü oynar. Bu oyuncuları kazanmamız lazım. Bana sıradan bir oyuncuymuş gibi gelmiyor nedense. Bu tip oyuncuları illa Bundesliga gibi liglerde parladıktan sonramı alacağız? Bir kerede biz parlatalım.

Bir kere hız yok adamda.

Sirf tirnak yemesi bile basli basina itici kiliyor bu adami, yetersiz futbolu soyle dursun

Eskisehir macinda cok iyi oynadi,o Mac disinda zaten fazla oynamadi.

Daha fazla sure almasi lazim sonucta elimizdeki tek kanat oyuncusu.

bu adam geldiğinde bomboş bir adam olduğunu bas bas bağırdım. amrabat daha iyi dedim. herkes bana burda laf salladı yeri geldi raporladı. ama ben söyledim. böyle olacağını biliyordum. formayı rüyasında görür.

Doğru düzgün şans verilmedi.Hala bir fikir sahibi değilim.

bu adam geldiğinde bomboş bir adam olduğunu bas bas bağırdım. amrabat daha iyi dedim. herkes bana burda laf salladı yeri geldi raporladı. ama ben söyledim. böyle olacağını biliyordum. formayı rüyasında görür.

Bomboş demek abarti olur

Ama fiziki kalite olarak vasata bile yaklasamaz

Sundaki sol ayak amrabatta olsa

Harika olur

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küçük takımlar için Nordin>Hayri

Büyük takımlar için Hayri>Nordin.

Hayri'nin yolu daha uzun ama Amrabat'dan hiçbir şey olmaz. Zeka problemi var.

biz neden bu adami aldik yerli olarak oynama ihtimali yoksa? kötü oyuncu degil ama bir yabanci icin kesinlikle yetersiz kalacak, bizim transfer politikasina anlam veremedim.

Burak yüzünden bu adam harcaniyor. Evet, ben buna kontenjan harcamazdim kesinlikle

AMA eldeki malzemeye göre YABANCI KONTEJANI yoksa her türlü sag kanatta oynar.

Baska alternatifimiz yok. Ama Mancini ne yapiyor? Burak Yilmaz'i bu adama tercih ediyor, cift forvetle rezil oluyoruz her anlamda.

Chelsea macinda cok kötü gözükmesi Burak yüzünden. Hajrovic yerine Burak ciksa o mac cok farkli olabilirdi.

Adam akilli sadece Eskisehir macinda izleyebildik, o macta da cok iyidi.

artik oynamali. drogba eboue gibi adamlar artik seneye bizimle olmayacak ve bu cocuk henüz 22 yasinda, top oynamak istedigi her halinden belli.

Artık yeter, yazık yemin ediyorum. Hajrovic'in artık devamlı oynaması lazım. Abi oynatmayacağın genç bir adamı ne diye alırsın. Ben kumaşının iyi olduğunu ve iyi işler yapacağını düşünüyorum. Ama oynamazsa çürür gider. Artık başarıya ve futbol oynamaya aç isimlere ihtiyacımız var. Bu adam belki Dünya Kupası'na gidecek. Hatta bana kalsa Drogba'yı falan sadece iç saha maçlarında kullanırım. Hajrovic'e şans veririm.

Burak kadar oynasaydı daha faydalı olurdu. Bu kesin.

Bu adam öyle veya böyle Dünya Kupası'na gidecek. Yani bir hedefi var bu adamın. Sırf bu yüzden bile şans bulmalıydı, çünkü kendini göstermek için yırtınacağına şüphe yoktu. Sadece bir Eskişehir, bir de Tokat maçında üst üste oynadı ve olumlu da sinyaller vermişti. Sonrasında da bilindik hikaye, hocanın eyyamına kurban gitti.

bu çocugu kımse kötulemesın.şans mı verıldı sanki.en önemlı macta taraftarın önune yem gıbı atıldı.

Bu adamı seney yabancı kontenjanından oynatmamak lazım.Seneye Hamit-Hajrovic katkısı güzel yansıyacaktır takıma...

Mancini gençlere yazik ediyor. Oysa devre arasinda sonra çok ümitliydim gençlere şans vermesinden.Hajro, Veysel, Umut G. Selçukla Buraktan neyi eksik?

Geri
Üst Alt