- 15 Nisan 2010
- 19.498
- 4.021
- 1.618
Dakikası önemli değil bence çünkü ben bu örneğe 70 dakika oynayan , sahada bizim adımıza en iyi gördüğüm isim olan ve tek çalım atan oyuncu olan Hajrovic'i 70. dakikada çıkarmasından dolayı çalım atabilen oyunculara tahammül edemiyor dememden geldim. Yani Agüero'da maçta 70 dakika oynayabilir ama 70. dakikada çıkarıp onun yerine çalım atamayan oyuncuları alıyor diyorum. Çalım atamayan tanımı da yanlış anlaşılmasın bireysel yetenekleri çıkan oyuncudan daha kısıtlı anlamında yani demek istediğim sahadaki yaratıcı oyuncuyu çıkarıp yerine yaratıcılık anlamında daha kısıtlı oyuncu almasını eleştiriyorum. Birisi Agüero ve Nasri ismini öne attığı için ben de isimle cevap verdim yoksa benim eleştirdiğim nokta belli.
Hajrovic'i bireysel yetenekleri yüzünden mi oyundan altı, her topu kaleye vurduğu için mi oyundan aldı onu da iyi analiz etmek gerek. Kimse bi futbolcuyu bireysel yetenekleri fazla diye oyundan almaz. Ama bu adam bireysel yeteneklere bencillik de ekleniyorsa oyundan alınır. Ha Hajrovic bence iyi oyuncu, her maç oynaması da gerek ama bu şekilde oynayacaksa oyundan da alınır kusura bakmasın.