#14 Izet Hajrović

Dakikası önemli değil bence çünkü ben bu örneğe 70 dakika oynayan , sahada bizim adımıza en iyi gördüğüm isim olan ve tek çalım atan oyuncu olan Hajrovic'i 70. dakikada çıkarmasından dolayı çalım atabilen oyunculara tahammül edemiyor dememden geldim. Yani Agüero'da maçta 70 dakika oynayabilir ama 70. dakikada çıkarıp onun yerine çalım atamayan oyuncuları alıyor diyorum. Çalım atamayan tanımı da yanlış anlaşılmasın bireysel yetenekleri çıkan oyuncudan daha kısıtlı anlamında yani demek istediğim sahadaki yaratıcı oyuncuyu çıkarıp yerine yaratıcılık anlamında daha kısıtlı oyuncu almasını eleştiriyorum. Birisi Agüero ve Nasri ismini öne attığı için ben de isimle cevap verdim yoksa benim eleştirdiğim nokta belli.

Hajrovic'i bireysel yetenekleri yüzünden mi oyundan altı, her topu kaleye vurduğu için mi oyundan aldı onu da iyi analiz etmek gerek. Kimse bi futbolcuyu bireysel yetenekleri fazla diye oyundan almaz. Ama bu adam bireysel yeteneklere bencillik de ekleniyorsa oyundan alınır. Ha Hajrovic bence iyi oyuncu, her maç oynaması da gerek ama bu şekilde oynayacaksa oyundan da alınır kusura bakmasın.

Mert sen sakamisin? Artik gülelim mi, aglayalim mi karar veremedim. Gelmis burda 12/13 istatistiklerini gösteriyor. Bir bak bakalim City hangi sezon sampiyon olmus.

SIktIgIn palavrayi savunmak icin yanlis sezonun istatistiklerini kullanmak cok zeki bir hamle ama bu yüzden yorumlarini ciddiye almama karari verdim. Cünkü nasil olsada konulara hakli cikmak icin baska yerlere cekiyorsun.

He kaldi ki 12/13 szonunda bile daha cok forma görmüs bu iki oyuncu. Birde sakatliklar fln var..

Cidden komik olmaya basladin.

Hajrovic'i bireysel yetenekleri yüzünden mi oyundan altı, her topu kaleye vurduğu için mi oyundan aldı onu da iyi analiz etmek gerek. Kimse bi futbolcuyu bireysel yetenekleri fazla diye oyundan almaz. Ama bu adam bireysel yeteneklere bencillik de ekleniyorsa oyundan alınır. Ha Hajrovic bence iyi oyuncu, her maç oynaması da gerek ama bu şekilde oynayacaksa oyundan da alınır kusura bakmasın.

Sana katılıyorum , eğer bir takımda bir oyuncu sürekli kendine oynuyorsa o oyuncu çıkarılırsa hiçbir şey demem ama Hajrovic orada işleyen bir sistemi bozmadı ki takımda onun dışında topu ileriye taşıyabilen belki bir tek Alex vardı. Yani bizim adımıza maçta kendini en çok gösteren Hajrovic'ti. Yani demek istediğim FM terimiyle Selçuk 6.0 , Burak 5.4 ile oynuyorsa Hajrovic 7.0 ile oynuyordu diyelim. Burak veya Selçuk'u çıkarmak yerine onu çıkarması benim garibime gitti.

Sana katılıyorum , eğer bir takımda bir oyuncu sürekli kendine oynuyorsa o oyuncu çıkarılırsa hiçbir şey demem ama Hajrovic orada işleyen bir sistemi bozmadı ki takımda onun dışında topu ileriye taşıyabilen belki bir tek Alex vardı. Yani bizim adımıza maçta kendini en çok gösteren Hajrovic'ti. Yani demek istediğim FM terimiyle Selçuk 6.0 , Burak 5.4 ile oynuyorsa Hajrovic 7.0 ile oynuyordu diyelim. Burak veya Selçuk'u çıkarmak yerine onu çıkarması benim garibime gitti.

Mancini'nin tercihleri Rize maçından beri bi garip zaten o konuda hemfikiriz zaten ama "Çalım atan adama tahammül edemiyor" gibi bi yorum ezbere bi yorumdu.

Mert sen sakamisin? Artik gülelim mi, aglayalim mi karar veremedim. Gelmis burda 12/13 istatistiklerini gösteriyor. Bir bak bakalim City hangi sezon sampiyon olmus.

Neyse devam et, bundan sonra yorumlarini ciddiye alacak degilim. SIktIgIn palavra yi savunmak icin yanlis sezonun istatistiklerini kullanmak cok akilli.

Haklısın Mancini sadece şampiyon yaptığı zaman City'nin başındaydı. Geçen sezon takımı Lombardo çalıştırıyordu. Her ne kadar palavra sıkmak tarzı düşük seviyeli ithamlarda bulunsan da sana saygı duyuyorum renktaşım. Madem fikrini gram değiştirme şansım yok , ortak bir nokta bulamayacağız. , senin bir bildiğin var sen haklısın.

Mancini'nin tercihleri Rize maçından beri bi garip zaten o konuda hemfikiriz zaten ama "Çalım atan adama tahammül edemiyor" gibi bi yorum ezbere bi yorumdu.

Aslında sadece Galatasaray kariyeriyle alakalı bir yorum , tabii ezbere ama biraz da sitem amaçlı. Bruma'yı çok tercih etmemesi , Selçuk'ta Burak'ta Umut'ta dibine kadar ısrar etmesi , en son da Hajrovic'i çıkarmasıyla alakalı bir tepki oldu. Yoksa zaten Hajrovic'i çıkarıp yine yaratıcı Ontivero'yu aldı.

Haklısın Mancini sadece şampiyon yaptığı zaman City'nin başındaydı. Geçen sezon takımı Lombardo çalıştırıyordu. Her ne kadar palavra sıkmak tarzı düşük seviyeli ithamlarda bulunsan da sana saygı duyuyorum renktaşım. Madem fikrini gram değiştirme şansım yok , ortak bir nokta bulamayacağız. , senin bir bildiğin var sen haklısın.

Hayir sadece sampiyonluk sezonunda takimin basinda degildi tabi. Ama yukarda Can altini yaparken sampiyon sezonundan girdi konuya. City nin en önemli sezonu.

Her neyse sakatliklar dahil iki sezonda da daha cok forma gördü bu iki oyuncu. Neden bahsediyorsun? He birde genelleme yaparken ozm keske 11/12 (en önemli sezon) ve 12/13 sezonunu gösterseydin de kimin hakli oldugu ortaya ciksaydi.

Dakikalara bakarak sirf 12/13 sezonunda birbirilerine daha yakin olduklari icin o sezonun istatistiklerini kullanmak dedigim gibi zeki, ama ciddiye alinacak degil.

Mancini icin 'Calim atabilen oyunculari sevmiyor' genellemesini yaparken gönül isterdi ki sezon istatistiklerini kullanirken de her iki sezonu göz önünde bulundurarak genelleme yapsaydin.

He fikir degistirme konusunda, ne fikri? Sen burda bi tez kurmussun, sacmaliktan baska birsey degil..

Üst düzey yıldız bir oyuncu değil ama mevcut kadromuzda fark yaratabilecek bir oyuncu.Mutlaka oynaması lazım kalan maçlarda.

Chelsea ve Kayseri maçlarında feci derece de rencide edildi Mancini tarafından. Bundan sonraki maçlarda bunun altından kalkıp kafası rahat oynayabilecek mi şüpheli doğrusu. Yine de her şartta oynaması lazım tabi.

Sag kanat ve Burak demisken aklima birsey geldi..

Gecen bir BJK'li abinin mekaninda Burak'in futbolculugunu sorgularken araya girip kendisini savunmustu ve üstüne Burak'in sag kanat oyuncusu oldugunu iddia etmisti. Ardindan yabanci sinirlamasinin kalkmasini sacma buldugunu söylemisti ve 2 dk sonra takimlarimizin uluslararasi basarisizligindan bahsetmisti.

Üzücü olan nokta ise, türk futbolu yöneten insanlarin da bu sekilde düsünmesi..

gayet iyiydi,bu adam da hızlı değilse kim hızlı ayrıca,çalımları da akıyor,ligin geri kalanında mutlaka ilk 11 başlamalı,forvette bile olur

Bunun her mac oynamasi lazim iste..

(Tek santraforlu sistem de.)

Sabotajcılara rağmen iyiydi.

Yahu dogru degil be.. Agüero hem Balotelli, hem Dzeko dan ve Nasri de Milner den daha cok forma gördü..

Sacma yorumundan kurtulmak icin sIktIgI palavra arkadasin. Allahtan biliyoruz City yi..

Vazgecilmez degillerdi dedim. Nasri hep yedek ciktigi icin trolleniyordu hep hala.

her zamanki gibi cimriydi. koşup çalım atmaktan başkja hiçbir meziyeti yok. aynı amrabat ne eksii var ne fazlası.

Takıma katkısı bariz belli. Lig de rahat oynar. Tek eksiği vücudu zayıf.

Geri
Üst Alt