#14 José Rodriguez Martinez

Bu mu fena değil be. Galatasaray da izlediğim en berbat futbolculardan biri Barış Özbek sonrası süreçte.

Pasaportuna göre yorum yapmayın lütfen.

Chedjou nasıl stoper değilse bu adam futbolcu da değil.

Aman dikkat et forumun futbol prof'ları tepki verir sonra :D adamı ilah ettiler başımıza.Bilal+JPK+Jose yollanıp 2 tane defansı sağlam öne de destek verecek orta saha alınması lazım yoksa önümüzdeki sene de gidecek.Bu sene zaten gitti

İyi adam ekstra iş yapabilecek tek isim. Srlcukla olmaz bu iş. Gunumuz futbolunda selcuk tarzı oyunculara yer yok.

tapatalk

ileri oynamaya çalışacağına selçuk gibi yan geri pas ver ne uğraşıyorsun.bak taraftar bu iki durumun farkını algılayamıyor bile.3 kişi bastırıyor 1 kişi bile yardıma gelmiyor en son pozisyonda.sonra jose hep hatalı pas,bili bili yumurta...

Vasat bir ispanyol zaten ispanyol topçu bu ülkede tutunamıyor bide gidip vasatını getiriyorlar şu kadroda banko oynar ama bu vasat olduğu gerçeğini değiştirmez

Lütfen yanındaki selcuk efendiye gore değerlendirin şu adamı.
Mesela selcuk un tek olumlu işi neydi bu maç?
90dk mac izledim, ozetede baktim göremedim ben.
Bi pozisyon vardi podolski ysya şnerken kaptırdı orta sahada donka foul yapti saridsyedi başkada bi olumlu işi yok.
tapatalk

Forumun yüzde 90'ı futbolu cahili olduğu için Jose'ye güvenenler yazılanları dikkate almasın. Zamanında Burak konusunda kimin ne dediğini örtbas ettiğim için bana demedikleri kalmadı suçlu yine ben oldum.

kimin iyi kötü olduğunu takımın yarısı berbatken anlamak cok zor ama bu arkadaş bazen ağır sıçıyor

Lütfen yanındaki selcuk efendiye gore değerlendirin şu adamı.
Mesela selcuk un tek olumlu işi neydi bu maç?
90dk mac izledim, ozetede baktim göremedim ben.
Bi pozisyon vardi podolski ysya şnerken kaptırdı orta sahada donka foul yapti saridsyedi başkada bi olumlu işi yok.
tapatalk

Balta'nın golünden önce yaptığı paslaşmalar çok iyiydi

Aman dikkat et forumun futbol prof'ları tepki verir sonra :D adamı ilah ettiler başımıza.Bilal+JPK+Jose yollanıp 2 tane defansı sağlam öne de destek verecek orta saha alınması lazım yoksa önümüzdeki sene de gidecek.Bu sene zaten gitti

Hem defansa hem ofansa yardim edecek dedigin adam box-to-box adamdir. En son box-to-box olarak takdir edilen adam Dzemaili idi, onun da performansi ortada.

Senin dedigin hem ofans hem defans diyince benim aklima Yaya Toure gibi bir adam geliyor.

Jose'yi savunuyorum cunku Galatasaray'in Yaya Toure gibi bir futbolcu alma ihtimali yok. Onun icin 2 merkez orta saha oyuncumuzdan birisini defansif (Melo gibi) digerini ofansif degerlendirmeliyiz. Bu tandemde ofansif olan Jose olmasi gerektigi icin savunuyorum.

Benim yaptigim futbol proflugu ise sizinkisi de futbol cahilligidir.

Net yetenekli oyuncu bu çocuk, bu kadar sallanmasına bir anlam veremiyorum. Fizik olarak güçlensin, bi de yanında defansif yönü sağlam bir oyuncu olsun acayip iş yapar bana göre

Bende beğeniyorum gelişecektir ... Sabriyi 15 yıldır orta yapsın diye bekleyen nesiliz biz..

Yetenekli mi evet .

Ama son 2 haftadır rezaet oynuyor.

Bunda güven kaybı kendini ispat etme baskısı çok etken...

Yoksa ilk geldiği günlerde takımın en fazla isabetli pas atan adamı % 80 lerin üzerinde hemde dikine pas atan adam şimdi 10 m önüne atamıyor...

Sebebi Hamza hocanın güvenini kaybettirmesi bilal tercihi..

Hayırlı olsun

Bu çocuğa gelene kdr 5 oyuncu var eleştirecek kısacasi, eleştiri yapmak için yapıyonuz bazen
tapatalk

Geri
Üst Alt