Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.178
- 1.042
- 1.143
Su forumun cahilleri beni olduruyor :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mu fena değil be. Galatasaray da izlediğim en berbat futbolculardan biri Barış Özbek sonrası süreçte.
Pasaportuna göre yorum yapmayın lütfen.
Chedjou nasıl stoper değilse bu adam futbolcu da değil.
Donk > Selcuk+Jose
Vasat bir ispanyol zaten ispanyol topçu bu ülkede tutunamıyor bide gidip vasatını getiriyorlar şu kadroda banko oynar ama bu vasat olduğu gerçeğini değiştirmez
Tamam sahada çabalıyor ama cidden yetersiz bir oyuncu realin alt yapısından çıkan herkes yıldız olcak diye bişey yok ben galatasaraya yakıştıramadım rodrigesi ama şu kadroda oynar yanibari sen yapma puki :apathy:
Lütfen yanındaki selcuk efendiye gore değerlendirin şu adamı.
Mesela selcuk un tek olumlu işi neydi bu maç?
90dk mac izledim, ozetede baktim göremedim ben.
Bi pozisyon vardi podolski ysya şnerken kaptırdı orta sahada donka foul yapti saridsyedi başkada bi olumlu işi yok.
tapatalk
Aman dikkat et forumun futbol prof'ları tepki verir sonraadamı ilah ettiler başımıza.Bilal+JPK+Jose yollanıp 2 tane defansı sağlam öne de destek verecek orta saha alınması lazım yoksa önümüzdeki sene de gidecek.Bu sene zaten gitti
Balta'nın golünden önce yaptığı paslaşmalar çok iyiydi
️
️
️
️O ilk pozisyonda yerden koseye vurmak yerine benden gitsinde ne olursa olsun seklinde kaleciye vurdu topu