#14 Martin Linnes

Birsey diyecegim bu adam rusyaya gitmiyor muydu en son, futbolun kurali bu yaptak gibi oradan oraya süzülmek yapacak birşey yok keşke bir kısıtlama olmasa da bizi sevenleri üzmesek.
Neyse benceçek cumhuriyetinde bir kulube 6 aylığına kiralayabiliriz. Belki şükru başkan bunun peşindedir oynatmazsak bence mental açıdan kaybederiz oyuncuyu. Ha antrenman yapar as takımla takılır tribünde ajan olarak kullanırız orası ayrı tabiki olabilir tercih linnes ve teknik heyet arasında ama linneste oynamayı tercih edecektir.

Performans’a göre degil de Maas’a göre karar alindi bence

Transfer döneminde bir yerlere gitmedi yani simdilik takimda kalacak ama forma sansi bulamayacak

Bildigim kadariyla Mariano’nun maasi linnes’e göre daha yüksek,sirf bundan dolayi alinmis bir karar ve dogru karar oldugunu da belirtmek lazim

Linnes kesinlikle iyi bir futbolcu ama verilmesi gereken kritik bir karar vardi,büyük ihtimal dedigim gibi maas’a göre bi karar alindi cunku eger takimda kalirsa Ocak ayina kadar oynamadan para kazanacak

Martin Linnes, ne kadar iyi profesyonel olsada, ne kadar iyi aile babasi ve sporcu ahlaki olsada.

Galatasaray seviyesendeki Sagbek degildir, ben seneye satilmasindan yanayim, Linnes norvecli degilde Fasli olsaydi ana avrat kufurler ucusurda burada.

Mariano ve Linnes gidecek, o parayla bir tane as sagbek alinir.

Martin Linnes, ne kadar iyi profesyonel olsada, ne kadar iyi aile babasi ve sporcu ahlaki olsada.

Galatasaray seviyesendeki Sagbek degildir, ben seneye satilmasindan yanayim, Linnes norvecli degilde Fasli olsaydi ana avrat kufurler ucusurda burada.

Mariano ve Linnes gidecek, o parayla bir tane as sagbek alinir.
Epetzud Nakah

çok b.ktan bir durum olduğunun farkındayım ama başka çare kalmadı..Marianoyu beğenmiyoruz da oyun görüşü linnesin çok üzerinde üstelik feghouli ve malum şahısla da çok iyi anlaşıyor paslı oyunda ... Nagatomo da kritik maçlarda daima rakip kanatları kitlemeyi başardı ..Linnesi ben de çok severim ama linnes ne zaman düzenli oynamaya başlasa formu düşüyor bir süre sonra devamlılığı yok ... Bu adamın ne hücumu çok iyi ne savunması 2 yönü de ortalama diyebiliriz hani mariano veya nagatomodan çok bariz iyi olsa zaten 11 oynar sürekli hoca deli değil ya..

Çoğu kişi duygusal yakşalıyor olaya linnese yapılan muamaleyi mariano veya nagatomo sizce hak ediyor mu ?? 2sinin de şampiyonluklarda önemli payı var..Veya son gün Andone-Leminadna 1 tanesi gelmeyecek linnes kalacak desem kaç kişi kabul eder ? Şartlar böyle gerektirdi maalesef yapacak birşey yok ben de sizler gibi üzülüyorum gidiş şekline

Geri
Üst Alt