#14 Martin Linnes

Adı Linnes değil Linnesinho olsa tapar.... Dur lan bu böyle değildi. :confused:

(Hep yerlileri eleştiriyorsunuz, yabancılara laf yok diyenler mesajı almıştır! Adamın konusunda eleştiriden başka bir şey yok neredeyse.)

Linnesi geldiği yere gönderek sabriyle sözleşme uzatalım

ya anlamıyorum bize gelen herkes nedenölü gibi oynuyor..ilk geldiğinde daha iyiydi adamın gitgide temposu düşüyor...anlaşılan o ki eboue gibi bi karaoğlan lazım

Bizim kis transfer döneminde mutlaka almamiz gereken forvetti ve ön liberoydu.

Gittik bizim icin o an önemi yüksek olan Uefa da oynayamayan adami aldik. Ön libero konusunda da resmen sicip batirdilar Donk ile. Hic kimseyi almasalardi daha iyiydi gercekten.

Rüyamda fenere gol attigini gordum. Ruyamiz hayrolsun ins.

Çok umutluydum bu çocuktan ama buda fos çıktı.Daha savunmada nerede duracağını bilmiyor.Seneye Sağ bek 2 tane iyi stoper birde sol bek almazsak yine aynı malca gollerı yemeye devam ederiz.

veysel-tarık-carole-linnes-telles v.s. sabri'den daha üst düzey oyunculardı diyemiyorum.

hepsi sabri'den daha kötü olamaz mantıgı ile alınmıs bekler.

ne idugu belirli saha dagilimi/oyun plani olmayan disiplinsiz bir takimda linnes'in defansif olarak zicmasi cok fazla yadirganacak bir hadise degil imho. ii bir takimda ii olacak potensiyali bulunan bir heriw oldugu asikar. iskandinav tobculari her daim isleyen bir mekanizmanin saglam parcalari niteliginde olmuslardir.

linnes'in destekcisiyiz

Maşallah.

Cf7yQZtWcAA1ZkJ.jpg

adamın mevkisinde hem formsuz hemde o mevkiyle hiç alakası olmayan bir kazma oynuyor adam bir şişe hap içse yeridir.

Aldik ama yedek kulubesi icin. :38573:

Bizim evlatlar bunu da yemeyi başardı.Başımızdaki yerli çete gitmedikçe bu durum düzelmez.

gereksiz yere para harcadik devre arasinda
oynatilmayacaksa yaz beklenebilirdi belki beleshe bi adam alinirdi oraya

Sezon sonu satilacakmis.

Bu transferleri kim yapiyorsa kafasina sert bir odun gecirmek lazim. 6 ay da bir ayni pozisyona adam bakiyoruz..

Geri
Üst Alt