Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
fbyi bende tebrik ediyorum k.o.c. cunkuNe demişim
Sırf feneri tebrik ettim diye fenerlimi oluyoruz![]()
yani kaliteli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbyi bende tebrik ediyorum k.o.c. cunkuNe demişim
fbyi bende tebrik ediyorum k.o.c. cunku
yani kaliteli
Nkfvas
Alakası yok sen çok belli ediyosun sırf buradaki hoşgörü ve ifade özgürlüğünü kullanarak tuttuğun takımı ovuyosun ve burdakileri sinirlendirmeye çalışıyorsun ama unutmaki uefa kupasıda alsaniz ki ancak rüyanda görürsün yinede sizden fazlamiz var yinede sizden daha basariliyiz siz kendi küçük dünyanizda hayallerinizle yaşıyonuz. Tarih uefa kupasını alan süper kupayı alan sayısız devi yenen, ezeli rakibinin stadında stadı yakmalarina rağmen kupa kaldiran ve türkiyenin 4 yıldızlı ilk ve tek takımı olan GALATASARAY ı yazacaktir. Ve fener ömrü boyunca şikeci olarak anilacaktir. Şimdi forumuna dönebilirsin.Ne demişim
Alakası yok sen çok belli ediyosun sırf buradaki hoşgörü ve ifade özgürlüğünü kullanarak tuttuğun takımı ovuyosun ve burdakileri sinirlendirmeye çalışıyorsun ama unutmaki uefa kupasıda alsaniz ki ancak rüyanda görürsün yinede sizden fazlamiz var yinede sizden daha basariliyiz siz kendi küçük dünyanizda hayallerinizle yaşıyonuz. Tarih uefa kupasını alan süper kupayı alan sayısız devi yenen, ezeli rakibinin stadında stadı yakmalarina rağmen kupa kaldiran ve türkiyenin 4 yıldızlı ilk ve tek takımı olan GALATASARAY ı yazacaktir. Ve fener ömrü boyunca şikeci olarak anilacaktir. Şimdi forumuna dönebilirsin.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazdığın kelimenin açılımını yazmadığın sürece inandırıcı gelmıyor malesef Aydın:asd22::asd22:
Seni bu forumdan def edecekler merak etmePeki abi bu yazdıklarına dikkat edeceğim
Hemen forumdan logout yapıp antu foruma geçiyorum
Biz bu oyunlara gelmeyiz Ümitim bize bizim numaralarla gelme
fbnin ne kadar homo 1 camia oldugundan bahsediyoruzNoluyor burda
Seni bu forumdan def edecekler merak etme
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yoo yanlış anlama ortada numara falan yok... eğer '''Galatasaraylıysan''' yazarsın yaniii :d
yoo yanlış anlama ortada numara falan yok... eğer '''Galatasaraylıysan''' yazarsın yaniii :d
Hiç yoktan ben laf söylüyorum sen sadece otuyosunSenin lafınlamı
Görürsem söylerim
Senin içinde kartal sever diyorlar bu konu hakkında ne düşünüyorsun![]()
Sade o değilki maçtan sonra üsustuler herzamanki gibi sonunda kaybedip yuvalarına dönecekler biz alıştıkaydin kustur arkadaslar
inanmayanlar google a kusum aydin yazabilir
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi