15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinmedik şarkılar olması hoşuma gidiyor.İster istemez dinlemek istiyor insan zaten bilmediği için, yeni şarkılar keşfediyoruz ne güzel.

@Emrah Yıldırım ,

puanlarımı yolladım kontrol edersen sevinirim ,

Çok kolay bir puanlama oldu , inanılmaz sevdiğim şarkılar vardı ve 12 ile 10 puan verdiğim şarkıları bende düşünmüştüm ,,

12-10-8 verdiğim şarkılar ise kesinlikle benim gözümde 12 puanlık olmalarına rağmen mecburiyetten , tamamen şanslarına verdim puanlarımı ,

Herkese başarılar ,

elektriklerin kesilmediği , foruma girme sorununun yaşanmadığı , oyların çöplüklerde bulunmadığı , adil dürüst şikesiz hesapsız kayırmasız bir yarışma olması umuduyla .

single olmus sarkilarin konmamasi gerekir -SAHSI TEATISIM-

bir de biriniz youtubea cat stevens yazip cikanlar arasindan secmis shame on you nigga

Şarkı sahiplerini bile artık tahmin edilebilir bir hal almaya başladığı bir yarışma olmaya başladı.

Daha önce katılan 2-3 şarkı var yanılmıyorsam yine.

Puanlamam da bunların da etkisi olacak tabi.

Olm hakkaten milyar tane şarkı var dönüp dönüp aynı isimlerin şarkılarının paylaşılmasını geçtim, aynı şarkılar nasıl geliyor yav.

Bence bunun önüne geçmek için bir iki yarışma konsept daraltmaya gidilmeli.

Olm hakkaten milyar tane şarkı var dönüp dönüp aynı isimlerin şarkılarının paylaşılmasını geçtim, aynı şarkılar nasıl geliyor yav.

İnsan gerçekten hayret ediyor. :D

Artık millet bu şarkı daha önce katılmış iyi derece almış yine alır mantığı ile giriyor diye düşünmeye başladım.

İşte o yüzden demiştim geçmiş mesajlarda, daha evvel katılmış tüm şarkıların listesi olursa aynı şarkılar tekrar tekrar yarışmaz.

Ellerinden öper @Emrah Yıldırım

Onunla uğraşılmaz abi ya 15 yarışma..hepsinin mesajları saklı durumda da değildir. 10 tanesi bulsak. 300'e yakın şarkı eder. 35 yarışmacılı, çift turlu yarışmalar falan vardı.

GSC Hall Of Fame listesini yapmıştık, şu ana kadar katılan bütün şarkıları youtube linkleriyle beraber devasa bir playlistte oluşturabiliriz.Bu konuda işbirliği içerisinde olurum.

nerdeyse yarisi ulkenizde kullanilmiyor diyo baska yerden bakcaz artik

Ben ilk defa katıldığımdan bilmiyorum artık daha önce katılan oldu mu benim şarkıyla; ama genlerime ihanet değil,ancak ibadet edebilirdim..Kulak mahkum ;)

Ben farklı konseptlerde yapmak istiyorum ama farklı olunca ilgi azalabiliyor yine de yaparız tabi niye yapmayalım :D

Bence bir şarkı birden fazla yarışmada yer almamalı. Buna göre bir liste yapılıp sunulmalı. Böylece üyeler daha önce hangi şarkıların yer aldığını görüp başka şarkılar tercih eder. Yoksa kim nerden bilsin eski yarışmalarda hangi şarkılar yer almış.

Daha önce kazanan şarkıcıların diğer şarkıları da yasaklanmalı bence.

Kurallar

1. Geçmiş yarışmalarda yarışan şarkılar

2. Kazanan veya derece yapan şarkıcının diğer şarkıları (sürekli Sting şarkıları geliyordu bir ara)

3. 24 şarkı arasında aynı şarkıcıya ait başka şarkı olmaması ( misal MJ'nin 2 şarkısı, Cem Karaca piştileri gibi)

Bunlar olursa herkes daha fazla zorlayacaktır şarkı dağarcığını ve yeni şarkılar keşfetmek daha kolay olacaktır kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt