15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
henuz tek puanını alamadık hayırlsı bakalım :D bde iş brliğinden bahsedersın :)))))))))))

bir yarışmada vermiştim galiba 6 puan olması lazım, oda manidar mesela:redface:

bir yarışmada vermiştim galiba 6 puan olması lazım, oda manidar mesela:redface:

neyse ne ya senden bişey koparacağımız yok onu bunu boşver gel adnan jan. belçikayı seçmiş kebapçıya laf sokalım gerginlğimizi atarız

Bu yarışma nedeni ile birileri ile kötü olmak, ve hakkını yemek en istemediğim şeylerden biridir bunu da belirtmek isterim. Altı üstü bir eğlence. Benim için önemi büyük, bugüne kadar hemen hemen hepsine katıldım çünkü bu vesile ile kendimce müzik zevkimi genişletmeye ve yeni bilmediğim tarz müziklere alışmaya, öğrenmeye çalışıyorum.

Biraz fazla önemsemem den ondandır. Karakter olarak zaten tanıyan bilir, kimsenin hakkını yemek istemeden bir yerlere gelmek isteyen bir insanım.

Bugüne kadar istemeden de olsa kırdıklarım olduysa özür dilerim.

Ve hatta he ne kadar son dönem bana karşı çok ön yargılı olduğunu düşünsem de bir yandan @Ozan Kesgin (bak hala mention atıyor malum kişi lafını yemeyi riske ederek) ile son dönem olan gerginlik için bilmeden kıracak bir şey yaptıysak ondan da özür dileriz.

Paydamız Galatasaray, sevdamız insanlık olsun. Herkese saygılar, hürmetler.

7 puan Teoman-İstanbul'da sonbahar

Açık konuşmak gerekirse bu şarkının şansı olacağını düşünmemiştim bu yarışmada :D

Tesüf ederim Emrah:oops:

Inna nin falan olduğu yerde bana mı şans vermiyon? :D

Alnımızın akıyla beşinci olmuşuz burada. Teoman candır kandır :encouragement:

Bana puan yollayanlara. Hele hele 12 puan yollayanlara teşekkürler :):):)

I am the one who knocks!

Tesüf ederim Emrah:oops:

Inna nin falan olduğu yerde bana mı şans vermiyon? :D

Alnımızın akıyla beşinci olmuşuz burada. Teoman candır kandır :encouragement:

Bana puan yollayanlara. Hele hele 12 puan yollayanlara teşekkürler :):):)

I am the one who knocks!

Estğ kralsın :D

Şu zatın bana mention atması ya da alıntı yapmasını nasıl engelleyebilirim.Yine bana nasıl çamur attı kim bilir

Bir dahaki yarışmaya bomba gibi dönüyorum. Oyunlara, senaryolara rağmen dimdik ayaktayız.

# tapatalk #

Şu zatın bana mention atması ya da alıntı yapmasını nasıl engelleyebilirim.Yine bana nasıl çamur attı kim bilir

Ve hatta he ne kadar son dönem bana karşı çok ön yargılı olduğunu düşünsem de bir yandan @@Ozan Kesgin (bak hala mention atıyor malum kişi lafını yemeyi riske ederek) ile son dönem olan gerginlik için bilmeden kıracak bir şey yaptıysak ondan da özür dileriz.

Merak etme bu son, bir daha rahatsız etmeyiz. :(

Bana hırslı diyorsunuz bir de Serkan girdiğinden beri en kötü derecesi 5.falan herhalde bu arada. Adam dayıyor slow'u, unutulmaz nostaljileri her yarışmada. (sıfır risk, Özgür Abi'nin de dediği gibi Acun gibi mübarek :D)

Güzel yarışma oldu kazanan derece yapan herkese tebrikler. Kendi adıma amacım ise sonuncu olmamaktı ve 8. olmak harika o şarkı ile.

Alpay hani iddialıydın yahu bu sefer, nerede hata yaptın açıklarsan memnun olurum renktaş:redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt