15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabesk yapalım bi ara.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sadece yabancı şarkılar olsun, siz ne dersiniz?

Bana niye soruyorsun yarışacaklara sor..Ben finalde hepsine göz atar genel kanıya göre hareket ederim. Ya da ortak bir kanaat geliştirip bana mentionlayın

Böyle anlaşılması çok zor. Bence anket yapılsa daha iyi olur.

sıradışı bir öneri tebrik ederim Tolgacım

Yabancı-Türkçe karışık oluyordu ya, Türkçe'ye de gerek yok bence, tek tük yollayan oluyor zaten genelde yabancı şarkılara yöneliyor herkes.Tamamen yabancı olsun bitsin :D Çok daha farklı konsept önerisi istiyorsanız;

Film - Dizi müzikleri

Gerçek Eurovision şarkıları

Kısıtlamasız Soundtrack(dizi veya film olması şart değil)

Şarkıların live performansları

konsept bol, daha önce yapılanlarıda oldu, yapılmayan bir live performans kaldı takdir yüce GSC halkının.

Ben artık şarkımı seçtim. Bu şarkı da son sıralarda yer alırsa bi daha bu yarışmaya katılmayacam.

yapma yav, öyle bir şarkı buldum ki şampiyonluk garanti gibi

felsefem budur

images

Sen giderken biz dönüyorduk yiğenim

[attachment=9716:upload_2014-4-24_16-55-58.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-24_16-55-58.webp
    upload_2014-4-24_16-55-58.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 66
Serkan yolda dönerken açılırsa yarışma beni yazdırabilir misin? (Pazar günü olursa)

Alpay n'aber ya?

olmasi gerekenleri 10. kez yaziyorum

- single'i olan yada utubeda belli bi sayida viewi olan sarkilar kullanilamaz X

- t&a videosu olamaz playlistte X

- min. 2000 yilinda uretilmis olmalidir +

Eyv sağolasın. Kerim yok Alpay da yok meydanda. Kerim katılmadığından bu yana zirveden düştün :)

Farklı yollara girdik tarzımızdan ödün vermeden unutulan, az bilinen şarkılar ile katılınca yeni kazananların da yolunu açmak amacı ile katıldık hep.

Bu yarışma da da belli olmaz son dakikaya kadar bakarsın giderim 240 kişinin dinlediği şarkı bile paylaşabilirim konsepte göre, ama önce katılmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt