- 23 Temmuz 2009
- 16.403
- 1.149
- 1.778
Baya iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boeyBoey mi Dubois mi tarihin en zor sorusu aynı Ronaldo mu Messi gibi kafaları karıştırıyor.
iki ismi de beğenmeyen biri olarak her türlü boey oynamalı. savunması iyi en azındanBoey mi Dubois mi tarihin en zor sorusu aynı Ronaldo mu Messi gibi kafaları karıştırıyor.
İkili mücadele de kazanıyor ve temposu iyi olduğundan bayık takımı yukarı çekiyor. Ha orta veya pas yapmaya çalıştığında dağlara taşlara atıyor orası ayrı. Her türlü Boey olmalıiki ismi de beğenmeyen biri olarak her türlü boey oynamalı. savunması iyi en azından
Boeyin ne vereceği belli en azından kendini ona göre ayarlarsın. Ben dubois ne oynuyor hiç bir şey anlamadım. Erkenden eleştirmemek için de bekledim de son 2 maçtan sonra dayanamadım artık. Bizim bu sağ bek tercihleri marianodan beri sıkıntılı maalesefİkili mücadele de kazanıyor ve temposu iyi olduğundan bayık takımı yukarı çekiyor. Ha orta veya pas yapmaya çalıştığında dağlara taşlara atıyor orası ayrı. Her türlü Boey olmalı