#15 Léo Dubois

Boey mi Dubois mi tarihin en zor sorusu aynı Ronaldo mu Messi gibi kafaları karıştırıyor.

iki ismi de beğenmeyen biri olarak her türlü boey oynamalı. savunması iyi en azından
İkili mücadele de kazanıyor ve temposu iyi olduğundan bayık takımı yukarı çekiyor. Ha orta veya pas yapmaya çalıştığında dağlara taşlara atıyor orası ayrı. Her türlü Boey olmalı

İkili mücadele de kazanıyor ve temposu iyi olduğundan bayık takımı yukarı çekiyor. Ha orta veya pas yapmaya çalıştığında dağlara taşlara atıyor orası ayrı. Her türlü Boey olmalı
Boeyin ne vereceği belli en azından kendini ona göre ayarlarsın. Ben dubois ne oynuyor hiç bir şey anlamadım. Erkenden eleştirmemek için de bekledim de son 2 maçtan sonra dayanamadım artık. Bizim bu sağ bek tercihleri marianodan beri sıkıntılı maalesef

Takım da ısıran oyuncu eksiğimiz bariz iken, kesinlikle Boey oynamalı. 60 sonrası Boey sarı kartlı iken girebilir yada solda oynamaya devam edebilir.

Oyunu rakip kaleye yikarsak Dubois, buyuk maclarda Boey. Dubois akilli ve teknik ama temposu Boey’nin cok gerisinde malesef.

Raşitsayla beraber maçın adamıydı

Kırmızı pozisyonundada olaya uyanıp hakeme baskı yapıp işin peşini bırakmadı

Bu tarz işlerde en az sahadaki performans kadar önemli,nelson akıl ediyodu bir tek

Ayağı en iyi bekimiz bu. O golü atacaktın ama dübua reis

bu herif fransız mariano,zamanla göreceksiniz.yası da 28 daha.

Gayet iyi oyuncu ve iyi isler yapti. Lutfen maclari dikkatli izleyin.. Dubois'dan Boey gibi yaldir yuldur kosmasini beklemeyin. Fenotipi dikkatli ve dengeli bir bek olmasi. Her iki yonude dengeli oynuyor. Oyuna da katiliyor. Mariano gillerden ama daha az teknik olani. Ancak daha dengelisi. Sorun, mac ritmi yok adamin devamliliga ihtiyavi var bu da hocanin cozmesi gerek problemler. Ek mac, ozel maclar vs...

Gayet iyi ve akilli oyuncu. Geciniz diger argumanlari. Hakan Balta da kotu bir oyuncu degildi.

Geri
Üst Alt