#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

bence kadro dışı bırakılmalı.takıma olumlu katkı yaptıgı için

okadar kötü orta saha vrdıki sahada gol atman bile mucize:)

İşini niye bu kadar iyi yapıyorsun Baros..

Niye bu kadar vasıfsız eleman senin o güzel gollerini gölgeliyor,niye buna izin veriyorsun,deplasmanda gol atma yıpratma kendini..

Kendi evimizde oynarken gol at ki göze batsın..

Mükemmel bir gol attın dün,aha dedim Baros gene tarifeyi uygulayacak maç boyu sana adam gibi top gitmedi ya,koskoca Galatasaray rüzgarın anasını satıyım banane rüzgardan,koskoca Galatasaray forvetini gol pozisyona sokamıyorsa çıkartsın o formayı çekip gitsinler..

Artık sabırsızlanıyorum bu takımda kelle istiyorum kısaca,birilerine bu fatura ödetilmeli bu sefer Misimoviç gibi masumların değil,yeter artık kulübe mail yağdıralım pankart açalım maçlarda,Milan Baros gibi bir adamın yanına yakışmıyor bazı oyuncular..

Bizim taraftarın net haketmediği bir oyuncu Baros.Gitsin, yatıyor diyenler vardı.Haketmiyoruz abi.Şu haldeki takımı bırakıp gitse, büyük hedefler istiyorum dese bir şey diyemezsin.Adam her takımda oynar.Bize de kimse Galatasaray'dan büyük değildir diye konuşuruz burda.

Gecen Euro2004 Hollanda maci denk gelmisti. Adam resmen Jaap Stamli defansi 'rape' yapmis. :D Dünya capinda idi ozamanlar.

Gecen Euro2004 Hollanda maci denk gelmisti. Adam resmen Jaap Stamli defansi 'rape' yapmis. :D Dünya capinda idi ozamanlar.

Hala dünya çapında.Ayrıca o bahsettiğin maç müthiş maçtı.SOn 10 yılın kafadan en iyi 5 maçından biri.Baros-Koller yardırıyordu.

euro2004 de gol kralı oldu. orta sahadan top sürüp gol atıyordu. yaşlandığı için o hızı çalım gücü azaldı ama gol vuruşu eskisinden daha iyi oldu. 2004 de dünyada topla birlikte en hızlı oyuncu idi yanlış hatırlamıyorsam.

Geçen sene bu adam Fenerbahçe'de Guiza yerine oynasaydı, açık ara gol kralı ve Fener açık ara, Şampiyondu.

Dünyanın en iyi forvetlerinden ama sakatlık onu bitirdi.sakatlığı olmasa Barca-Madrid-Liverpool-Manu forvetlerinden biriydi şuan.Belkide Rooney ile birlikte şuan çoşuyo olurdu Manuda.

Adam hala takımda birşeyler vermeye çalışıyor. Çoktan taraftarın gönlünde taht kurdun Baos.

Pino ile Baros'un antrenmanda kavga ettiği, yumruklaştıkları söyleniyor.

Kral işte başka söylenecek söz, laf yok. Şu durumda bizi neşelendiren nadir futbolculardan biri. Sakatlanmasında maç kaybetsek çok koymaz nasılsa iddiamız yok. Gelecek sezon adam gibi top oynayacak takım kurulursa Baros gol kralı olsun, bizde şampiyon olalım.

Baros'a neler oluyor böyle, önce Culio şimdi de Pinoyla kavga etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt