#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Yine Baros,yine adale,yine çekme,yine yırtılma,yine kanama,yine bilmemne.Bakalım bu sefer yalnız bırakma süresi ne olacak.

Gecen hafta Baros'a sallama fırsatı olmayanların icin'de kalmıs belli ki. Basanıza ilk fırsatta dadanmıslar buraya yine. Sizleri Engin ve Kazım'a sallarkende görmek isteriz. Yada Baros'a antipati duydugunuzu acık acık itiraf edin.

Sakatlanana kadar elinden gelen herşeyi yaptı.Tebrikler kral.

Gecen hafta Baros'a sallama fırsatı olmayanların icin'de kaldı galiba. Sizleri Engin ve Kazım'a sallarkende görmek isteriz. Yada Baros'a antipati duydugunuzu acık acık itiraf edin.

Kazım´a da salladığım oldu merak etme.Servet dışında antipati ile baktığım oyuncu yok ayrıca.

Sakatlanıp çıkmasaydı gol atardık.

İlk defa sevinmiştim Elmander ile çift forvet oynayacaklar diye,fatih hoca yine yaptı yapacağını.

Baros'a antipati duyuyorum.

Ve evet rezaletti bugün.

İyi oynarsa alkışlarım. Mustafa Sarp'a da antipati duyuyordum ama gol atınca alkışlıyordum.

postalamak gerek.

bir tane şut çekti ilk yarıda o şuttan sonra Baros tan bi halt olamayacağını bi kez daha anladım..

Şimdi yine oynamaz 10 hafta.Yattığı yerden para kazanmaya devam

ne desek olmuyo. GS yı sürüklüycek forvet şart.baros iyi ama yeterli değil.

artık yeşil kart çıkarsınlar buna. tedavi masrafları yıllık ücretinden pahalıya geliyor.

Seven de sevmeyen de bunu biliyorki, Baros'un miladı doldu. Artık sakatlıklarıyla bıktırdı yoksa kalitesine laf yok, ocakta yollanır büyük ihtimal.

Her hafta burda farklı yorumlar görmek alışıldık oldu artık.(Oyuna girip gol attığında "KING" , kötü oynadığında "Baros bitmiş" gibi)

Bi ortası olmadı ve olmayacak gibi gözüküyor, umarım bundan sonra alınacak kararlar artık takımımız için faydalı olur.

Gidecekse de burdan, Guiza gibi gitmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt