#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

baros simdilik iyi daha önemli mevkiler var, sol bek, sağ açık, sol açık

Surda bir iki ay once fanboy'luk yapiyordum baros için ama bir türlü çikisa geçemedi.

Hersey playofflarda ne yapacagana bagli. King tahtina oturup, Istanbul'a dehset saçarsa :016:, seneyede kalir.

Baros eski Baros değil bunu kabul edin artık.Çok fazla kart görüyor,sakatlanıyor Fatih Hoca'da gönderecek sezon sonu.

Baros eski Baros değil bunu kabul edin artık.Çok fazla kart görüyor,sakatlanıyor Fatih Hoca'da gönderecek sezon sonu.

kimse gitmesin demiyor zaten, gidecekse o ayarda ya da üstü bi forvet alınmalı. sattıktan sonra sercan-Elmander mi oynatacan anlamıyorum ki

kimse gitmesin demiyor zaten, gidecekse o ayarda ya da üstü bi forvet alınmalı. sattıktan sonra sercan-Elmander mi oynatacan anlamıyorum ki

İyi forvet alınacak zaten.Cl'yi düşünüyorsan Baros ile gitmeyeceksin ilk geldiği sezon çok iyiydi ama şerefsiz emre beleşoğlu bitirdi Baros'u eski fizik gücü olmadığından hakemlere sinirleniyor ve kart görüyor.

Şuan Baros'u tabi ki destekliyoruz ama cl'yi düşünüyorsan daha iyi forvet gerekir.

bana sorarsanız Baros hepinizi mors edecek bende dalga gecicem :animation:

Şu anda takımda Şampiyonlar Ligi'nde iyi performans sergileyecek GOLCÜ yok Baros hariç.

Baros'ta istikrar sorunu var diyen adam , karşı arguman olarak toplamda 4 maç izlediği Cristaldo'yu savunuyor :asd:

impossible is nothing

Baros'ta istikrar sorunu var diyen adam , karşı arguman olarak toplamda 4 maç izlediği Cristaldo'yu savunuyor :asd:

impossible is nothing

yahu agzımı bozacam.dünya futboluyla,arjantin piyasasıyla alakan var mı bilmiyorum

saçma sacmakonuşmayın.hayatında ganso yu neymarı kaç maç izledin

adamlara bakar mısın ağa.ulan bu baros bizde her sene deli gibi oynuyorda bi ben mi görmüyorum

ha tabi oynayabilirse.

ya boşa kendimi yoruyorum.fatih hoca zaten şutlayacak

apışıp kalırsınız o zaman,gidersiniz aga floryaya eylem yapmaya.

bende hava alanına ugurlarım yanımda bi sedye,bi de kırmızı kartla

yahu agzımı bozacam.dünya futboluyla,arjantin piyasasıyla alakan var mı bilmiyorum

saçma sacmakonuşmayın.hayatında ganso yu neymarı kaç maç izledin

adamlara bakar mısın ağa.ulan bu baros bizde her sene deli gibi oynuyorda bi ben mi görmüyorum

ha tabi oynayabilirse.

ya boşa kendimi yoruyorum.fatih hoca zaten şutlayacak

apışıp kalırsınız o zaman,gidersiniz aga floryaya eylem yapmaya.

bende hava alanına ugurlarım yanımda bi sedye,bi de kırmızı kartla

cool story bro

Tuna Baros kız arkadasını mı caldı yoksa lan dogru sole :ka25:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt