#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baroş go home :)) şaka bir tarafa Hizmetlerin için teşekkürler. Ama sende iyi yattın kral ;)

Yazık adamın o kadar emeği var,yorumlar hakikaten üzücü.Kadıköy'de direkten dönen topu gol yapsaydı eminim çok şey değişirdi;yorumlar dahil.Garip bir taraftarlık anlayışımız var biraz da emeğine saygınız olsun

O değilde bir şey olsa sen gitmesen,rotasyonda kalsan,eski günlerinden esintiler göstersen.Yine dişlerini göstererek sürekli gülüyormuş gibi gözüksen,hatta insanlar sana puan kaybettiğimiz maçta bile gülüyor lafını tekrar söylese,tekrar takımın sabote edildiği günlerde tek başına ayakta kaldığını hatırlasa bu taraftar vsvsvs.

Son zamanlarda Baros'un tukaka ilan edilmesini içime sindiremiyorum,tamam ben de kabul ediyorum gitmesi gereken en uygun adam şu anda Baros,ancak bu adamın yaptıklarını unutamazsınız!Adamın ne kazmalığı kaldı,ne işgüzarlığı,ayıptır...

Ben Galatasaray'lıyım diyen sadece youtube'u açıp Baros yazsa bile bu adama aşık olabilir,sırf hırsı için sırf armaya yaptıkları için.

Her şeyi geçtim sadece bu sene şampiyonluk almanağındaki özel videoyu izleyen biri bile Baros'un bu zamana kadar gördüğümüz yabancılardan ne kadar farklı olduğunu,bu armaya ne kadar bağlı olduğunu görür.

Sözün özü gidersen bile hep kalbimde kalacaksın Milan "King" Baros...

Altına bir imzada benden gelsin..

fft99_mf2427582.Jpeg

[video=youtube;whFEXhxPMAA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=whFEXhxPMAA#![/video]

Unutmayacağız seni Kral Baros.:tiphat:

Eğer bir golcü almıyorsak kalması lazım abi.

Riera kalacağına Baroş kalsın.

Ne biliyim düzeltir kendini belki.

Burak'ın formsuz olduğu vakitler kurtarıcı olur.

Elmander zaten gol atma özürlüsü yanında golcü olması gerekiyor. Tek Burak var takımda.

Diğer forvetlerde gol atabiliyor, fakat Baroş'a işimizin düşeceği maçlar olacaktır bence, sinsi bir forvet.Bence kalmalı.

gitmez . mis gibi para kazanıyor bu ölü haliyle

baros kalsın diyenler bence dolaya duygusal yaklaşıyor yıllık milyon küsür para alıyor takımda yer bulması zor gözüküyor seviyeli şekilde yollar ayrılmalı

Sözleşmesi feshedilerek elde patlamasa bari. Para kazandırarak gider umarım.

Emre'nin direkt müdahalesi yoktu o pozisyonda, pozisyon gereği ayağı burkuldu adamın.

Kim nederse desin Baros , cebinden Umut&Burak cikarirdi o cocuk emre ayagina dalmasaydi !!

Transferin son gününe kadar Baros kendine takim bulamassa benim Icin Karektersizin önde gidenidir..Son Gün eger kendine takim bulamassa Sözlesmesini Fesh ediceksin

Insanda gurur olur (Belki Baros olmasaydi Fb stadindaki maci kaybedebilirdik ama yinede gönderilmesi lazim )

Transferin son gününe kadar Baros kendine takim bulamassa benim Icin Karektersizin önde gidenidir..Son Gün eger kendine takim bulamassa Sözlesmesini Fesh ediceksin

Insanda gurur olur (Belki Baros olmasaydi Fb stadindaki maci kaybedebilirdik ama yinede gönderilmesi lazim )

Nasıl bir yorum bu ?! Baros umarım kalır ve form tutar bu gak guk yapanlara laflarını yedirir.

Geri
Üst Alt