#15 Ryan Henk Donk

Resmen bir odun. Korkuluk diye sahada gezinen kisi. Aldigin para haram olsun sana.

Bunu sevenlerde dünden sonra kafayı yemiştir bu adam bize bir fiyasko DEnizli yine Linnesi yedek bırakacak tam bir facia bu denizli.

Bu adamın hep arkasındaydım ama dün anladım ki Donk kocaman bir kazıkmış.

dün orta alanda 2-3 kez top önünde sekti 1.95 boyuna rağmen hava topuna çıkmaya bile tenezzül etmedi.. uzun zamandır mental olarak bu kadar bitik bir oyuncu hatırlamıyorum..

hayıtmada bu kadar tembel, bu kadar vurdum duymaz bir oyuncu görmedim. satın şunu katara, çine falan asabımız bozuluyor

bu donk melo dusmanlarina girsin
Üşüyoruz Melo reis..

153b97289af708c05fb1567af0a17485.jpg

Gevşek herif. At gibi fiziğin var, bir kafa topu alamiyorsun, bir nebze de olsa hırçın davranmiyorsun. P*rno yıldızı gibi sahada dolanıp duruyorsun. Allahın gevşeği, sen o melonun billurlarını ye

Başta Hamzaoğlu
FB medyası
Embesil, yerli sevici taraftar

Melo'yu göndermek için afedersiniz götünü yırtan herkesin Allah belasını versin. Özellikle o Melo'yu beğenmeyen Bilal Hamit Selcuk daha iyi oynar diyen gerizekalı taraftar bozuntuları

bu forumda meloyu övdüğüm için kaç kişi üstüme çullanmıştı en azından vicdanım rahat sonuna kadar savundum aslan parçasını !! alın size donk ben bizim deha yönetimin yerinde olsam gs store da manken yapardım bu adamı !! t shirt kaban mont giydirip resmini çeker siteye koyardım gerçi bu adamı gören ürün nah alır ya oda ayrı mesele !!

bu forumda meloyu övdüğüm için kaç kişi üstüme çullanmıştı en azından vicdanım rahat sonuna kadar savundum aslan parçasını !! alın size donk ben bizim deha yönetimin yerinde olsam gs store da manken yapardım bu adamı !! t shirt kaban mont giydirip resmini çeker siteye koyardım gerçi bu adamı gören ürün nah alır ya oda ayrı mesele !!

Ahh be Cevat biz birbirimizi biliyoruz . Yaz doneminden beri Melo aman gitmesin deyip durmustuk. Onun kel kafasina hayranligimizdan degil suphesiz. Adamin hirsi, kaybetmeye tahammulu olmamasi, ameliyat oldum yatayim,yatarak para kazanayim dememesi rizikci serefsiz gibi!!

Bu donk daha gelmesi konusuluyorken ben "Kuzmanovski 2" olur deyip adnan polatin yaptigi beyinsizligi anlatip "aynisi olur" demistim.

"Gelmeden gormeden adami asiyorsun" diyenlere de "Geldikten sonra kotu desen nolur 6 milyon euro girmis olacak o yuzden onemli olan gelmeden hayir deyip tepki gostermek" demistim.

Alin iste geldi. Konusuyoruz., neye yarıyor? 6 milyon euro, yani 20 milyon TL miz daha goz gore gore çöpe intikal etti!! :( :(

Ulan tarihimizde Turkiyeden aldigimiz 1 yabanci oyuncudan bile en ufak bir fayda gormemisiz bari bu istatistige baksaydiniz , offf ,offf!! :(

Cevat ,dursunun her kaldigi gun kuculmeye, sinir hastasi olmaya devam ederiz, acı gerçek bu malesef!!

Son düzenleme:
Ahh be Cevat biz birbirimizi biliyoruz . Yaz doneminden beri Melo aman gitmesin deyip durmustuk. Onun kel kafasina hayranligimizdan degil suphesiz. Adamin hirsi, kaybetmeye tahammulu olmamasi, ameliyat oldum yatayim,yatarak para kazanayim dememesi rizikci serefsiz gibi!!

Bu donk daha gelmesi konusuluyorken ben "Kuzmanovski 2" olur deyip adnan polatin yaptigi beyinsizligi anlatip "aynisi olur" demistim.

"Gelmeden gormeden adami asiyorsun" diyenlere de "Geldikten sonra kotu desen nolur 6 milyon euro girmis olacak o yuzden onemli olan gelmeden hayir deyip tepki gostermek" demistim.

Alin iste geldi. Konusuyoruz., neye yarıyor? 6 milyon euro, yani 20 milyon TL miz daha goz gore gore çöpe intikal etti!! :( :(

Ulan tarihimizde Turkiyeden aldigimiz 1 yabanci oyuncudan bile en ufak bir fayda gormemisiz bari bu istatistige baksaydiniz , offf ,offf!! :(

Cevat ,dursunun her kaldigi gun kuculmeye, sinir hastasi olmaya devam ederiz, acı gerçek bu malesef!!
koray abi moralim çok bozuk :( 2. sınıf bir avrupa takımı karşısında paçavraya dönmek gerçekten çok acı :( huzurevine yatması gereken klose bile oyuna girdikten sonra bizim defansı darbeli matkap gibi delik deşik etti yazıklar olsun !! bir ara dengetörün bıyıklının saçmalıkları ile uğraştık perreira ya boyu kısa diye dalga geçip sabriyi öven zeka özürlülerin yorumlarına katlandık transfer döneminde medel ile ilgileniyoruz deyip mendil bile alamayıp grosskruetz denen depresif manyağı güya transfer edip evrak imzası yüzünden kıçımızda patlatanları gördük neler gördük neler tam kurtulduk derken aklı 13.yüzyıl futbol anlayışında kalan parantezi kapatmaya gelen ancak parantezi bize batıran denizli ile adeta maskara olduk !! ama senin bir sözün vardı koray abi dursun gitmeden biz bu dertten kurtulamayız demiştin yerden göğe haklısın !! yönetim komple gitmeden bizden bir pok olmaz !!!!

Gevşek herif. At gibi fiziğin var, bir kafa topu alamiyorsun, bir nebze de olsa hırçın davranmiyorsun. P*rno yıldızı gibi sahada dolanıp duruyorsun. Allahın gevşeği, sen o melonun billurlarını ye

Bu prno çekilirken mal gibi yandan izleyen adam olur anca

Yılın kazığı

Lawal şuna 20 basar

Bedavaya almak varken kazık yemeyi seçtik herzaman ki gibi

Çok kötü oyuncu yav yemin ediyorum o paraya üzülüyorum emre çolak oynasın orada bu adamdan daha çok iş yapardı herif geldiğinden beri maç kazanamadık resmen kasımpaşanın kapıya koyup gelelim şunu orada iyiydi

lanet olsun senin gibi topcuya.

her sekil katkı sağlar dedirttin bana, yüzümü kara cıkardın.

bunların alayı sahtekar. oynasa oynayacak ama takım kötü diye oda diğerleri gibi yatmayı tercih ediyor.

m euro'lar alan adamların bu kadar gevşek davranması kabul edilebilir bir durum değil.

yazık olsun adamlığınıza.

Geri
Üst Alt