#15 Ryan Henk Donk

herifin tek yaptığı topu alıp yanına pas atmak maç bitsinde alemlere akalım havasında ! geriye koşarken sanki maçtan önce bir tabak bulgur tavuk ayran yemiş gibi ağır ve hantal ! ofansif yönü sıfırın altında eksi 30 !! tek kelimeyle rezalet bir herif ! emre çolak bile bu adamın yanında süper yıldız gibi göründü gözüme !!

Üstat zamanında dedik bu muz çürük çıkar diye bizi tınlayan olmadı :(

Ne kadar vurdumduymaz bir herif ya, yanında bomba düşse yine de rahatını bozmaz herhalde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

:badwords::badwords::badwords:

Ben bunun kadar vurdumduymaz, karaktersiz herif görmedim.

Son yılların en büyük kazığını yedik. Böyle karaktersiz oyuncuların bu kulüpte işi yok.

Defol git

Seyirciler Donk u islikliyor bunlar iste gormek istedigimiz hareketler. Malin onde gideni coktan beri haketmisti bunlari.

Suna 6 ay icin 2.5 veren zihniyete sovun azcik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun sozlesmesini mac sonu fesh etmeyen serefsizdir benim gozumde. Isterse Fifa ya gitsin bunun gibi futbolculari gormektense ceza ödeyelim daha iyi.

Hangi salak bunu almak icin 2.5 milyon euro verelim dediyse ona da selamlarimi iletiyorum (!)

Sabri bile bundan daha degerli benim gözümde. Düsünün yani.

ulan jem bile bundan iyiydi be.

Maçı çok da umursadığımdan değil de şu herifin vurdumduymazlığı, diğer arkadaşlarının emeklerini hiçe sayması orayı burayı yumruklayacak kadar sinirleniyor. Şerefin var mı lan senin?

şerefsiz karaktersiz !!! ulan belki 20 sene galibiyet göremeyecekti leş kargaları senin yüzünden gitti arenadaki seri allah belası

dzemali'yi bedavaya yollayıp bu şerefsizi alanın aklını seveyim!!!!:mad:

Geri
Üst Alt